Aconseguint els somnis

Dijous, a les 19h

21/01/2021
Preu: Gratuït. Cal reservar les entrades

No hi ha límits per als somnis! Descobreix esportistes que han desafiat límits socials, físics, econòmics, psicològics per a dur a terme els seus somnis a través dels curts que presenta el Bcn Sports Film Festival al Sortidor:

Allez Julia: La Julia és una escaladora molt apassionada. Li agrada proposar-se reptes a ella mateixa per ser cada vegada millor. Aquest curtmetratge s'endinsa en la seva ment i mostra com una jove atleta pot experimentar l'escalada en bloc.

Dima's Game: En Dima i l'Osama van ser atletes a Síria i van arribar al Canadà com a refugiats discapacitats el 2017. L'amor que sentien l'un per l'altre i cap a la seva família, el seu compromís amb l'esport i la seva passió per portar l'esport paralímpic a les persones discapacitades els va ajudar a superar els nombrosos reptes de la vida.

El vuelo de Michael: En Michael és l'únic comandant de "terrevols" del món, fotògraf de PhotoEspaña 2018, constructor de megaconstruccions amb escuradents, compositor musical i director del programa esportiu El Pichichi de Ràdio Terrícola. Aquesta és la història d'una persona amb discapacitat intel·lectual, sensible, creatiu i amb un gran sentit de l'humor. Una persona excepcional que ens demostra que tots podem ser els millors en alguna cosa.

The Mermaid: Documental que explica la història de Vianney Trejo, una jove que lluita cada dia per tirar endavant malgrat la seva discapacitat.

Spoko (The Blind Football Coach): En Dumisani Ntombela no ha vist mai un estadi de futbol. Però va entrenar un equip de futbol femení per a la Premier League. Llavors va perdre el finançament i l'equip. Vol que tornin al camp.

Reserva d'entrades: http://bit.ly/37t8YQg. 

Organitzador de l'activitat: A càrrec de l'Sports Film Fest

Inici d'inscripció: 14/12/2020

Compartir