EN CONCERT: Guido Di Blasi "New Tango Project"
Presentació de disc

Dimecres 17 de maig a les 20h

Preu: 10 €

El tango és altiu i subtil, tradicional i rupturista. Amb una sensibilitat forjada a banda i banda de l'Oceà Atlàntic, Guido Di Blasi crea una obra de climes múltiples i profunds, una alquímia de la nostàlgia dolça del Riu de la Plata, la llibertat del jazz i el vertigen del rock.


El New Tango Project llueix còmode entre tensions: és íntim i expansiu, ambiciós i inclusiu, personal i universal. Des dels clàssics heretats cap a la invenció desafiant, proposa un viatge tamisat per les experiències patagòniques, porteñas, novaiorqueses i catalanes del compositor.


És una fusió amb identitat pròpia, una sonoritat moderna que es nodreix dels gèneres inspiradors. Amb una formació heterodoxa -guitarra, bandoneó, contrabaix i bateria-, revisa els orígens del tango i es renova en el jazz, sempre capaç d'assimilar diferents tècniques i estils.


Les composicions de Guido Di Blasi integren un repertori orgànic, capaç de despertar la sensibilitat musical més enllà dels gustos personals. En aquest espai d'experimentació, l'espectador és partícip privilegiat d'una interacció en temps real.

Compartir