Carnet Sandaru

Carnet totalment gratuït creat pel Centre Cívic Parc Sandaru perquè els nostres usuaris puguin beneficiar-se de tots els descomptes que oferim pels espectacles exclusius de la Sala Sandaru i gaudir i dels millors avantatges.

Com podeu adquirir el carnet?

Demanant-lo al taulell del centre cívic.

Quins avantatges teniu?

  • 50% en totes les obres de teatre (Escénic, Mostra'T, Kinètic i Fragments) i tots els concerts (En Concert, Casa Amèrica Catalunya, i “Sociedad Flamenca Barcelonesa El Dorado) que estan programats a la Sala Sandaru.
  • Un 30% de descompte els divendres, dissabtes i diumenges comprant les entrades només a taquilla a La Seca Espai Brossa.
  • Descomptes en la programació del Teatre Eòlia que es poden aconseguir a través de la pàgina de venda d’entrades online, presentant després a taquilla el carnet d’usuari, o a la mateixa taquilla del teatre fins a 15 minuts abans de començar la funció mostrant de nou el carnet.
  • 50% de descompte a les activitats de l’Auditori de Sant Martí, excepte les promogudes per entitats externes.
  • Preu tancat de 5 € per a tots els espectacles de l'associació cultural Comediarte.

A més a més, si vols formar part del grup persones que primer s’assabenten de tota la programació d’arts escèniques del Sandaru i de totes les propostes que oferim al voltant del món del teatre, demana’ns formar part del llistat de difusió d’arts escèniques del Sandaru. Envia'ns un whatsapp dient "vull formar part del canal de difusió" al 682 71 66 55.

EL CARNET SANDARU ÉS UNIPERSONAL I ES POT ADQUIRIR SEMPRE DINS DE L'HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE, EXCEPTUANT ELS DIES EN QUÈ HI HA ESPECTACLE A LA SALA SANDARU. AMB EL CARNET SANDARU NOMÉS ÉS POSSIBLE ADQUIRIR DUES ENTRADES PER PERSONA PER A CADA ESPECTACLE. 

On: Centre Cívic Parc Sandaru

Compartir