Carnet Sandaru

Carnet totalment gratuït creat pel Centre Cívic Parc Sandaru perquè els nostres usuaris puguin beneficiar-se de tots els descomptes que oferim pels espectacles exclusius de la Sala Sandaru i gaudir i dels millors avantatges.

Com podeu adquirir el carnet?

Demanant-lo al taulell del centre cívic.

Quins avantatges teniu?

  • 50% en totes les obres de teatre (Escénic, Mostra'T, Kinètic i Fragments) i tots els concerts (En Concert, Casa Amèrica Catalunya, i “Sociedad Flamenca Barcelonesa El Dorado) que estan programats a la Sala Sandaru.
  • Un 30% de descompte els divendres, dissabtes i diumenges comprant les entrades només a taquilla a La Seca Espai Brossa.
  • Descomptes en la programació del Teatre Eòlia que es poden aconseguir a través de la pàgina de venda d’entrades online, presentant després a taquilla el carnet d’usuari, o a la mateixa taquilla del teatre fins a 15 minuts abans de començar la funció mostrant de nou el carnet.
  • 50% de descompte a les activitats de l’Auditori de Sant Martí, excepte les promogudes per entitats externes.
  • Preu tancat de 5 € per a tots els espectacles de l'associació cultural Comediarte

Consulta les ofertes i descomptes que anem publicant al nostre blog d'arts escèniques

 

EL CARNET SANDARU ÉS UNIPERSONAL I ES POT ADQUIRIR SEMPRE DINS DE L'HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE, EXCEPTUANT ELS DIES EN QUÈ HI HA ESPECTACLE A LA SALA SANDARU. AMB EL CARNET SANDARU NOMÉS ÉS POSSIBLE ADQUIRIR DUES ENTRADES PER PERSONA PER A CADA ESPECTACLE. 

On: Centre Cívic Parc Sandaru

Compartir