SENSE GRAVETAT

Dimarts de 17.30h a 19h

"Sense gravetat" són tallers, laboratoris, seminaris i accions en xarxa. Espais sense gravetat, de trobades des de la lleugeresa i intensitat simultània. Espais sense etiquetes, d’acompanyament i experimentació artística i cultural. Trobades possibles on és tant important la producció simbòlica individual, com la interacció entre persones. Instàncies de producció col·lectiva obertes a la ciutadania i articulades des de una predisposició sensible cap a aquelles persones que han viscut experiències en el camp de la salut mental i la diversitat funcional.

 

El grup de música EFECTES SECUNDARIS és un taller adherit a aquesta xarxa que assaja al Sandaru. Amb més de 5 anys de trajectòria, explora el món musical emprant diferents instruments, per a adaptar temes coneguts i compondre creacions pròpies, fruit d’aquells temes més personals.

Des de la seva creació, Efectes Secundaris ha organitzat i representat diferents concerts a espais de la ciutat. Actualment, segueixen en actiu amb noves propostes musicals i nous temes carregats de ritme.  T’animes a formar-ne part?

Compartir