KINÈTIC presenta: "Contes de l'Ós Polar" de la cia. La Salamandra

Divendres 22 de febrer a les 20.30h

Preu: 5 €

SINOPSI

Els Contes de l’ós polar, d’Efrem Garcia Salinas, representen la transfiguració d’una llarga etapa de més de deu anys determinats per un diagnòstic de “trastorn bipolar 1” en un material artístic. Un material al mateix temps narratiu, poètic i musical - portat a escena per un actor i un pianista, el propi Efrem - , que neix a partir d’una necessitat de distanciament, descarregat del dramatisme i de la duresa de l’experiència i abordat des de l’humor i la intimitat.


A partir de 24 contes i de 24 micropreludis musicals desenvoluparem una dramatúrgia explorant amb la veu i el cos de l’actor per fer arribar a l’espectador la vivència de la “malaltia mental” transformada en un acte teatral col·lectiu.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Efrem Garcia Salinas

Marc Pujol

Loredana Volpe

 

Al finalitzar la funció, tenint en compte la bona rebuda de la proposta, tindrem la tercera edició del COL·LOQUI POST-KINÈTIC, aquesta ocasió dinamitzat per estudiants de l’escola Eòlia. Una oportunitat per a conèixer de més aprop la companyia que presenta l’espectacle, el procés de creació i l’obra en sí.

On: Sala Sandaru

Compartir