ESCÈNIC presenta: "Enmig del cru hivern" Cia. Secret de Sumari

Divendres 22 de novembre a les 20h i dissabte 23 de novembre a les 19h

22/11/2019 > 23/11/2019
Preu: Taquilla inversa

La companyia de teatre resident del CC Parc Sandaru, Secret de Sumari, presenta "Enmig del cru hivern" de Kenneth Branagh. Una radiografia plena d'humor i de tendresa del món del teatre.

L'obra ens convida a experimentar, seguint les peripècies d'una companyia que vol muntar l'obra 'Hamlet', la gestació d'una producció teatral professional. Des de les seves primeres fases: recerca de finançament, càstings... passant per les mil i una incidències que succeeixen durant els assajos, així com la dificultat de treballar amb un equip humà, fins la representació final davant de públic i  la post-funció.

Tot això des d'una òptica divertida que ens permetrà entendre millor la feina d'aquesta gent tan "estranya" que dedica la seva vida al teatre.

 

RESERVA D'ENTRADES A PARTIR DEL 18 DE NOVEMBRE.

 

Direcció i adaptació: Ramon Pros

Repartiment: Silvia Alcalde, Elena Andrada, Víctor Aregall, Bibiana Balagué, Pepe Bosch, Mercè Brustenga, Neus Espías, Gemma Garcia, Òscar GG, Alexandre Jodar, Blanca Nieto, Jordi Pujol, Juan Antonio Rodríguez i Marta Sanahuja

Disseny de vestuari: Mercè Miralles

Fotografia, escenografia  i il·luminació: Pato Zepeda

Regidora: Marta Sanahuja

Atrezzo: Silvia Alcalde i Alexandre Jodar

Producció: Neus Espías

 

"La companyia Secret de Sumari vol fer un agraïment molt especial al Centre Cívic Parc Sandaru i tot el personal que hi treballa per la seva atenció, sempre amable i desinteressada".

Compartir