Mostra'T presenta: "¡Biba la reBolución!"
Cia. Muchos Pájaros

"¡Biba la reBolución!. Cia Muchos Pájaros

Dijous 14 de novembre a les 20 h

Preu: 5 €

SINOPSI

En una societat a la deriva en la qual el crit és silenciat, pensar està castigat, manifestar-se està penat, on la llibertat és sol una il·lusió, com la creença que els culpables són sempre els altres,... Com començar una revolució?

Manuel, Sofia, Mateo i Erica ultimen els detalls de l'atemptat que cometran en la Facultat d'Humanitats de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid. L'objectiu és enviar un missatge al món capitalista: ELS BOJOS SOU VOSALTRES.

Biba la rebolución! és una adaptació de l'obra Argument contra l'existència de vida intel·ligent en el Con Sud del dramaturg uruguaià Santiago Sanguinetti dirigida per Ferran Corbalán. Es tracta d'una comèdia d'alt voltatge que desborda humor negre per onsevulla. L'obra té una durada de 70 minuts. L'espectacle situa l'acció en un pis de Madrid, el matí després que dues parelles hagin celebrat la que serà presumiblement la seva última nit en el món. El text és el primer volum del projecte Trilogia de la Revolució, originat durant una residència a la Sala Beckett (Barcelona, 2011) i que va obtenir el Premi Florencio al Millor Text d'Autor Nacional (l'Uruguai) i l'Esment Especial del Premi Molière de l'Ambaixada de França en 2012.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramaturgia: Santiago Sanguinetti
Adaptación: Ferran Corbalán i Imanol García
Dirección: Ferran Corbalán
Reparto: Celia Baeza, Jordi Ciurana Fernández, Imanol García i Montse Muñoz Her
Vestuario: Montse Muñoz Her
Escenografía: Ferran Corbalán
Comunicación: Jordi Ciurana Fernández
Fotografía: Manuel Granados i Susana Pardo
Producción: Muchos Pájaros Producciones S.L.

On: Sala Sandaru

Web: https://muchospajaros.es/

Compartir