Mostra'T presenta: "El Chinabum"
Cia. AURA al pou

"El chinabum". Cia AURAalpou

Divendres 15 de novembre a les 20:30 h

Preu: 5 €

SINOPSI

Un home tanca al lavabo del seu bar a tres noies que, incomunicades, busquen la manera  de sortir. El que abans semblava el magatzem d'un bar xinès, s'acaba convertint en el seu refugi. Creuen que poden canviar el món, però el món només vol vendre Yatekomos.

El Chinabum vol donar veu a una generació. Vam decidir escriure nosaltres mateixes el text que ens presentaria com a companyia i totes vam coincidir que el més honest i alhora el que més ens motivava era parlar sobre “nosaltres” i des de “nosaltres”: ens vam proposar fer un retrat real sobre la nostra generació. En toc de comèdia i des d’un llenguatge quotidià fem una crítica, reivindicant que els “Milenials” tenim moltes coses a dir i moltes inquietuds que van més enllà de l’individualisme que se’ns ha atribuït.


A través de quatre personatges, quatre dones-noies, amb la necessitat comuna de reivindicar el seu lloc com a dones i com a joves, quatre noies que podríem ser nosaltres mateixes -o no-, trenquem estereotips per ensenyar la força i valentia dels joves. Dins d’un marc d’aparent normalitat -l’acció té lloc al lavabo d’un bar xinès- afegim un context d’urgència que fa que es vegin obligades a actuar segons la seva naturalesa, perquè quan et trobes en una situació límit surten totes les veritats que portes amagades i la necessitat de sobreviure s’imposa davant de tot.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Text original: Berta Prieto i Lola Rosales
Interpretació:
- Cèlia: Paula Vicente
- Cristina: Mercè Garcés
- Sara: Berta Prieto
- Emma: Lola Rosales
Direcció: Paula Ribó
Ajudantia de direcció: Marta Ros i Paula Jornet
Música original: Paula Jornet
Música en directe: Paula Jornet i Belen Barenys
Assessorament corporal: Carla Tovias
Espai escènic: María Vicente (amb assessorament d'Alejandro Andújar)
Vestuari i caracterització: Cía. AURA al pou
Il·luminació: Roger Piqué
Sò: Iker Rañé
Audiovisuals: Pep Omedes i Martina Orobitg

Compartir