"FUTURE EPICS" pel públic

Dissabte 16 de novembre a les 12h

16/11/2019
Preu: Gratuït

"Future Epics" és un projecte que enfoca el patrimoni europeu anant més enllà de les narratives convencionals, deixant anar les parts oblidades de la memòria cultural material i immaterial. 

La idea és construir un pont entre el patrimoni narratiu i els nous públics i seguint aquesta línia es treballa sobretot per la responsabilitat social i els nous llenguatges artístics a partir de l’intercanvi intercultural. L'objectiu es proporcinar als artistes més joves un espai on puguin expressar-se i experimentar amb formes d'art, amb el propòsit de crear noves formes d'implicar el públic i d’apropar les arts escèniques als joves.

El Sandaru participarà i acollirà aquest projecte on un grup de joves es formarà en les arts escèniques durant una setmana (de l’11 al 16 de novembre), amb la Míriam Escurriola, l’Inés Boza i la Laura Roqué com a professores. I l’últim dia del taller mostrarem al públic el treball escènic realitzat a la Sala Carlos Díaz (Institut Barri Besòs) pels participants d'aquest projecte europeu, on hi ha quatre partners de diferents països donant suport: Libertas de Croàcia, Heartefact de Sèrbia, Vitlycke de Suècia i Tasca d’Espanya.

On: La Sala Carlos Díaz (Institut Barri Besòs)
Adreça: C. Josep Pla, 40

Web: https://futurepics.org/

Compartir