Accions al voltant del Dia Mundial del Teatre

Divendres 27 de març

Preu: Entrada lliure

COM A MESURA DE PREVENCIÓ AQUESTA ACTIVITAT QUEDA AJORNADA.

 

XERRADA DE MELCIOR CASALS i MARINA CONGOST a les 20 h

Ens trobarem el Dia Mundial del Teatre per fer un repàs distès, i només en clau femenina, pel món de les arts escèniques; farem un cop d'ull des dels arquetips de dona lligats a l'imaginari teatral col·lectiu, fins a moltes creadores escèniques de la ciutat de Barcelona i més enllà, que podem conèixer a l'any 2020. 

En Melcior Casals és llicenciat en Interpretació pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de filosofia a la UAB. S'ha format amb Carlota Subirós, Rachael Adler, Ben Johnson, Moreno Bernardi i Mercedes Boronat.  

Marina Congost és llicenciada en Interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de Comunicació Audiovisual a la UAB i s'ha format també en l'àmbit de l'escriptura i la creació escènica amb Roger Bernat, Carles Adamuz, Sònia Moll o Carla Santángelo. Actualment treballa en projectes personals en l'àmbit de la creació audiovisual i literària enfocats en l'estudi i el tractament de temes de gènere.

 

MICROTEATRE "Verbs Viscerals" de la Cia. Chill a les 21 h

Ens envolta a diari. Algunes vegades és subtil i d’altres punyent. Sovint per sistema, normalitzada. Altres vegades molt mal vista. En ocasions és aclamada i esperada. Però on és el límit de la tolerància? Com es jutgen els seus actes? “Verbs Viscerals” tracta sobre un cas concret i la poca concreció d’aquest. Basada en un fet real és un ventall de mirades on tu, com espectador, esculls. Es pot justificar la violència?

Primer premi al Festival l’Estació Escènika.

Cia. Chill són Sara Ruiz, Lucía de la Guía i Mar Pérez-Portabella.

Hi haurà col·loqui post funció.

 

On: Sala Sandaru
Adreça: Buenaventura Muñoz, 21

Compartir