Accions al voltant del Dia Mundial del Teatre
Celebrem la víspera del Dia Mundial del Teatre en clau femenina.

Divendres 26 de març a les 19h

Preu: Entrada lliure

XERRADA DE MELCIOR CASALS i MARINA CONGOST 

Ens trobarem la víspera del Dia Mundial del Teatre per fer un repàs distès, i només en clau femenina, pel món de les arts escèniques; farem un cop d'ull des dels arquetips de dona lligats a l'imaginari teatral col·lectiu, fins a moltes creadores escèniques de la ciutat de Barcelona i més enllà, que podem conèixer a l'any 2021. 

En Melcior Casals és llicenciat en Interpretació pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de filosofia a la UAB. S'ha format amb Carlota Subirós, Rachael Adler, Ben Johnson, Moreno Bernardi i Mercedes Boronat.  

Marina Congost és llicenciada en Interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha cursat estudis de Comunicació Audiovisual a la UAB i s'ha format també en l'àmbit de l'escriptura i la creació escènica amb Roger Bernat, Carles Adamuz, Sònia Moll o Carla Santángelo. Actualment treballa en projectes personals en l'àmbit de la creació audiovisual i literària enfocats en l'estudi i el tractament de temes de gènere.

 

MICROTEATRE "Verbs Viscerals" de la Cia. Chill

Ens envolta a diari. Algunes vegades és subtil i d’altres punyent. Sovint per sistema, normalitzada. Altres vegades molt mal vista. En ocasions és aclamada i esperada. Però on és el límit de la tolerància? Com es jutgen els seus actes? “Verbs Viscerals” tracta sobre un cas concret i la poca concreció d’aquest. Basada en un fet real és un ventall de mirades on tu, com espectador, esculls. Es pot justificar la violència?

Primer premi al Festival l’Estació Escènika 2019.

Cia. Chill són Sara Ruiz, Lucía de la Guía i Mar Pérez-Portabella.

 

RESERVA LA TEVA ENTRADA AQUÍ A PARTIR DEL 22/03/2021 A LES 8H 

Dins del cicle de la dona

 

On: Sala Sandaru
Adreça: Buenaventura Muñoz, 21

Compartir