KINÈTIC presenta: "Retrat(s)" work in progress de la cia. Aflel Teatre

Divendres 18 de juny a les 19 h

Preu: Taquilla inversa amb reserva prèvia

Aflel Teatre mostren el resultat del seu treball en procés de creació.

*Work in progress d'una recerca de moltes*

(I met a young woman whose body was burning)

 

SINÒPSI

RETRAT. I met a young woman whose body was burning (vers de la cançó de Bob Dylan A hard rain’s a-gonna fall) és una investigació en detall a través de la frustració femenina. I per contrast, de la seva antagònica i/o prèvia, la il·lusió.

Aquesta investigació agafa com a punt de partida el llibre "Mujeres y locura" de la psicoterapeuta nordamericana Phyllis Chesler, que fou el primer estudi en relacionar la salut mental de les dones amb la història i la societat que les envolta. Tot i això, RETRAT pretén arribar a les conclusions que presenta el llibre (o a algunes de diferents) fent-se valer de les eines del Teatre documental. Això és, a partir de l’entrevista i la creació col·lectiva d’ històries íntimes, de les realitats individuals d’un seguit de dones visitades i entrevistades durant tot el procés i sumant ficcionalització a partir d’aquí.

Busquem així un Teatre que qüestioni i reflexi la comunitat, a través de la recerca en societat, abastant un ampli rang d’edats i orígens i que inclogui persones amb malalties mentals, analitzant patrons sobre el pensament i el sentiment.
Històries contades en veu dels seus personatges principals i contades per primera vegada, interpretades per unes actrius que sumen la seva veu a la proposta, en un intent de testimoniar una realitat a la que es segueix enfrontant la dona.FITXA TÈCNICA


Dramatúrgia i Direcció: Catalina Florit

Actrius: Catalina Florit, Esther Anyó i Berta Vidal

Espai sonor: Berta Vidal

Escenografia: Joan Aguiló

Producció: Esther Anyó

 

Reserva aquí les teves entrades a partir del dilluns 14 de juny a les 9 del matí!

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

 

 

 

On: Sala Sandaru

Compartir