WORKSHOP: "Poésie geste et théâtre"
Dirigida per Fanny Travaglino (autora i ballarina) i Pauline Ziadé (actriu i directora), de la companyia Eau ID A

Dijous 4 de novembre de 17h a 19h

04/11/2021
Preu: Gratuït amb reserva prèvia

El Sandaru acollirà aquesta interessant sessió del projecte europeu "Dance Theatre Network Youth" implulsat per la Sala Fènix i adreçat a joves de 14 a 18 anys interessats en el teatre.

DAN.THE.NET és una xarxa d'organitzacions artístiques d'Itàlia, Espanya, França i el Regne Unit que, en els pròxims dos anys treballaran junts per compartir pràctiques d'inclusió social amb l'objectiu d'augmentar habilitats teòriques i pràctiques entre professionals de dansa i teatre de les organitzacions. Aquest programa de treball explora com les arts poden millorar la vida de joves que s'enfronten a circumstàncies difícils com ara: discapacitats físiques i neurològiques, pobresa educativa, risc d'exclusió social, privacions econòmiques. Les organitzacions associades de cadascun dels diferents països compartiran la seva pròpia experiència i aprendran com els altres utilitzen la formació, l'educació i les intervencions artístiques per a la integració social. 
 
Durant la setmana del 3 al 7 de novembre tindrem la sort d'acollir a aquestes formadores europees que ens ofereixen els seus tallers i el 4 de novembre les tindrem al Sandaru.

El workshop que acollirem al Sandaru consistirà en coneixement a través del joc. Consistirà a escriure el que som i els nostres somnis. Consistirà en la relació amb els sons, els moviments i el verb de les paraules. Taller en espanyol i en francès (amb traducció). Nosaltres riurem de les traduccions i dels acents.

Dirigida per Fanny Travaglino (autora i ballarina) i Pauline Ziadé (actriu i directora), de la companyia francesa Eau ID A.

Inscriu-te AQUÍ a partir del 18 d'octubre.

Edat: De 14 a 18 anys

Compartir