EL DORADO presenta: Pablo Martín Caminero, contrabaix Moisés P. Sánchez, piano Paquito González, percussió

Dijous 31 de març a les 19h

Preu: 12 € / gratuït per socis El Dorado

Pablo Martín Caminero (Vitòria-Gasteiz, 1974), va finalitzar els seus estudis de contrabaix clàssic en l'Institut de Viena en 1999. Després d'aquesta etapa, es va traslladar a Madrid on va iniciar la seva carrera com a intèrpret, compositor i productor.La diversitat d'estils musicals que li interessen, li ha portat a col·laborar amb artistes i projectes de diversos gèneres com Jorge Pardo, Gerardo Núñez, bandArt, Hippocampus, Chano Domínguez, Niño Josele, Rocío Molina, Enrike Solinís, Rosario “Tremendita”. , i una llarga llista de projectes de flamenc, jazz, clàssic i barroc.

Paral·lelament, aquesta versatilitat ho impulsa a compondre música per a pel·lícules i campanyes publicitàries des de 2006.Fins avui ha editat 5 discos al seu nom: Doméstica (BOST, 2005), El Caminero (BOST, 2011), OFNI (BOST, 2014), Salt al buit (BOST, 2016) i Bost (BOST, 2020). En format de quintet, el contrabaixista desenvolupa un repertori de composicions pròpies on expressa la seva visió musical a partir de dos pilars estretament vinculats: el jazz i el flamenc.El 2016 ha portat a la posada en escena del projecte Double Bach amb el coreògraf Antonio Ruz, en el qual toca 2 suites per a violoncel de JS Bach en pizzicato. També ha col·laborat amb Antonio Ruz com a compositor simfònic en la producció del Ballet Nacional d'Espanya de Electra, i per a In Paradisium de la Companyia Nacional de Dansa.

Continua amb la seva intensa activitat musical a través del seu propi projecte, així com els espectacles amb 'Enrike Solinís & Euskal Barrokensemble', Abe Rabade Trio, Fellini Quartet, Boleta Trio, Miryam Latrece, Ana Morales…Al juny de 2021 surt el seu sisè disc, Al Toque, el primer en format trio (amb Moisès P. Sánchez al piano i Paquito González a les percussions), en el qual cobreix 9 de les grans obres escrites per a guitarra flamenca.

Compartir