ESCÈNIC presenta: "Blanca desvelada" de la Cia. Aleteo Teatro (BDC)

Dimecres 9 de març a les 19.30 h

Preu: GRATUïT AMB RESERVA PRÈVIA

L’espectacle

L’espectacle Blanca desvelada de la Cia. Aleteto Teatro ens presenta dues històries entrellaçades: La de Carmen, una presa política en època de la Guerra Civil que donarà a llum en una presó, i la de Blanca, una jove actriu en l'època actual que sobreviu fent monòlegs còmics en bars mediocres.

12 personatges que decideixen expressar-se en 9m2 de món escènic a través d'una única actriu. Ella serà el vincle perquè l'essència més delicada d'aquests 12 éssers humans s'apoderi de tots els teus sentits.

Un text humà. Cru. Honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima engaliparan a un espectador que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força.

Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l'humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

La companyia

Aleteo Teatro és un equip de cinc cors i 10 mans, fundat per Alejandra Jiménez-Cascón (interpretació i dramatúrgia) l’any 2002 que s’uneix a Montse Bonet (direcció), Natalia Ramos (disseny de llums i tècnica), Natalia Boronat (producció) i Mónica Gálvez (escenografia). 


La companyia ha portat als escenaris unipersonals com Perdidas a las tres, La locura que cura i Blanca desvelada, aquesta aquesta darrera representada des del 2015 amb més 150 representacions arreu d'Espanya.

 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 2 DE MARÇ A LES 9 H DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Compartir