PETIT SANDARU presenta: "Labranza Kids" de la Cia. Colectivo Lamajara (BDC)

Dissabte 2 d'abril a les 18 h

Preu: GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA

L’espectacle

Labranza Kids és l'adaptació del projecte artístic LABRANZA per a infants d'entre 6 i 16 anys, que fa servir la figura del pagès i l'artista per identificar les semblances en els dos camps i veure com conviuen.

L’objectiu principal de la proposta del Colectivo Lamajara és fer que els infants connectin amb l'imaginari rural a través del moviment i la dansa.

Aquesta versió s’aborda amb una visió contemporània i conceptual de la relació existent entre home-camp i ballarí-cos, el paisatge de camp dut a la geografia del cos, una comparativa constant de dos tipus de cossos que en el seu ambient quotidià modifiquen el que els envolta des del seu moviment.

Labranza Kids ofereix als participants la possibilitat de conèixer d'una manera experimental el procés creatiu d'un espectacle de dansa acompanyats dels coreògrafs i els ballarins del Colectivo Lamajara DanzaEn aquesta ocasió, els infants de 5è de primària de l'escola Brusi tindran l'oportunitat de formar part de l'espectacle, treballant en directe i sota la direcció de la companyia.


La companyia


El Colectivo Lamajara va néixer l'any 2013 per unir ballarins i artistes d'altres disciplines en la cerca d'un nou llenguatge del cos. El col·lectiu organitza el seu treball de manera cooperativa i explora el concepte de cultura a través dels principis de la natura: l'esdevenir, la transformació i el canvi. La seva trajectòria està marcada per la reflexió sobre el territori i la seva connexió amb la terra, la ciutat i els espais comuns.

Així, amb el celebrat espectacle Labranza, estrenat al Festival Sismògraf el 2017 i Premi del Jurat Popular del certamen coreogràfic Danza en el Camino 2020, van pujar a escena un reflex del camp, la seva gent i els seus quefers. Una contemplació de la identitat rural i de la duresa d'un ofici que posseeix la seva pròpia coreografia i llenguatge. Amb Dispositivo Labranza y Labranza Kids, el projecte es va adaptar per a adults i per a infants, respectivament, per acostar-los a l'imaginari rural i convidar-los a conèixer des de dins el procés creatiu d'un espectacle de dansa.

En paral·lel, la companyia ha desenvolupat la iniciativa LabraT, una innovadora pràctica de moviment inspirada en el treball del camp que pren com a punt de partida accions bàsiques (empènyer, agarrar i traccionar) i fa servir el joc com a eina per generar diferents dinàmiques de treball.

El Colectivo Lamajara distribueix i produeix els seus propis projectes sota tres premisses: diversitat, mirada compromesa sobre la realitat i sostenibilitat.

 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 28 DE MARÇ A LES 9 H DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

On: Al Parc de l'Estació del Nord davant de la cruïlla del C/ Wellington i C/ Almogavers

Compartir