PETIT SANDARU presenta: "Les sirenes són calbes" de la Cia. Deliri (BDC)

Dissabte 12 de febrer a les 18h

Preu: GRATUÏT AMB RESERVA PRÈVIA

L’espectacle 

Quan el meu fill —el Nil— tenia tres anys, anàvem plegats a un grup de criança i els pares preparàvem activitats, jocs, tallers… Un dia vàrem decidir crear espais de joc simbòlic i jo vaig fer-me amb la caixa més gran de cartró que vaig trobar i vaig construir una rentadora. Després d’aquell dia, la rentadora es va quedar al taller a on treballem i el Nil de seguida li va trobar mil usos diferents, menys el d’andròmina per rentar la roba.

Va ser mentre veia com el meu fill la capgirava i la convertia en un submarí traient el cap per l’escotilla i la tornava a capgirar i la convertia en qualsevol altra cosa quan va començar a germinar la llavor d’aquest espectacle...”

Fer-se adult és deixar enrrera els somnis? Fer-se adult és convertir-se en una persona avorrida en una vida rutinària? Fer-se adult és no tenir temps per un mateix?

La companyia de teatre infantil Deliri representarà al Barcelona Districte Cultural Les sirenes són calbes. L’espectacle mostra el viatge de dues persones adultes, immerses en el ritme frenètic de la societat actual, a un món oníric a través d’una rentadora a la recerca d’uns mitjons desaparellats.

Un espectacle còmic i alhora poètic, que reclama el dret a imaginar i a somniar; a no haver de ser gris pel fet de ser adult, a triar en què volem gastar el nostre temps i que ens recorda que nosaltres mateixos tenim les respostes del que estem buscant.

Però, per sobre de tot... fet amb cartró i amb el cor.

Les sirenes son calbes, és un espectacle de format mitjà adreçat a públic familiar, fruit de la residencia feta per la companyia al Teatre Casal de Vilafranca

 La companyia

La companyia teatral CIA DeLiri neix l’any 2009 i des d'aleshores camina fent espectacles familiars d'actors i titelles de petit i gran format, treballant amb amor i dedicació per les menudes i menuts de la família, ja que consideren que fer humor és una cosa molt seria.

 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL 7 DE FEBRER  A LES 9 H DEL MATÍ

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

Compartir