Sant Ponç 2022

Del 7 al 14 de maig

07/05/2022 > 14/05/2022

Aquest cicle pretén donar eines per a reflexionar de manera crítica i conscient sobre la nostra manera de consumir i l'impacte que això té en el medi ambiet. Plnatejarem entre tots i totes alternatives més justes i respectuoses amb l’entorn a través de xerrades, tallers, exposicions,...

 

PROGRAMACIÓ SANT PONÇ 2022

 

Del 3 al 25 de maig 

Exposició:Unsafe” fotografies de Núria Bayó 

Després de viatjar per tot el món descobrint i fent fotografies de cultures, paisatges i gent excepcional, Núria Bayó ho comparteix amb nosaltres. 
 
En aquesta mostra ha optat per un documental de la natura en perill que, encara que és tan excepcional, l'estem destruint. 
 

Dissabte 7 de maig 

D’11 h a 13 h 

Taller familiar: Cuina saludable en família 

Amb l'Escola de Cuinetes aprendrem a elaborar unes delicioses truitetes de carbassó i descobrirem com fer pa de pessic de plàtan.  

Només cal portar davantal, els cabells recollits i una petita carmenyola per endur-nos les exquisites receptes que elaborarem.  

A partir de 6 anys 

A càrrec de Carmeta Comas d'Escola de Cuinetes 

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Dilluns 9 de maig  

A les 19h. 
Xerrada-col·loqui: Pendent de confirmar!

 

Dimecres11 de maig 

 De 11h a 19h 

Fira al carrer: I Fira de Sant Ponç al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou

El mercat  anual tradicional que porta el camp a la ciutat. Mel, herbes aromàtiques, confitures i remeis naturals per a la salut i el benestar. 

Organitza: Cooperativa de Consum Pam a Pam i Associació de Comerciants del Parc amb el suport del Centre Cívic Parc Sandaru 

 

A les 19h 

Repartiment en obert: Vols conèixer les cistelles ecològiques de la Cooperativa Pam a Pam? 

Podràs veure com funciona el grup de consum responsable ubicat al Sandaru, coneixent les activitats que s’hi realitzen i els productes de comerç just, agricultura ecològica i de proximitat que s’hi ofereixen.   

Organitza Cooperativa Pam a Pam. 

 

Dissabte 14 de maig 

D’11 h a 13 h 

Taller: Remeis tradicionals amb plantes catalanes 

Les plantes i herbes remeieres han estat usades des de fa molts anys a Catalunya per guarir tot tipus de dolències i malestars. En aquest taller aprendrem sobre aquests remeis que preparaven les dones de diferents indrets de Catalunya, coneixerem les plantes remeieres més tradicionals i aprendrem a fer tintures, ungüents i olis. Caldrà portar dos pots de vidre d’uns 200ml. amb tapa, i tisores. 

A càrrec de Xènia Elías de Zero Waste BCN 

 

Compartir