ESCÈNIC presenta: "Mojo & Rhythm"
Un viatge a les arrels de la música anglosaxona

Dilluns 16 de maig a les 11 h.

Preu: Gratuït amb reserva

SINOPSI

"MOJO & RHYTHM, un viatge a les arrels de la música anglosaxona" és un espectacle on The Mojo Workers repassen la història de la música anglesa, nord-americana i afroamericana, tocant cançons representatives i explicant de manera didàctica, divertida i entenedora l'origen i l'evolució d'aquesta música. El repertori d'Ordet recorre l'obra de grans formacions i músics com The Beatles, Bob Dylan, Elvis Presley, Aretha Franklin i altres.

El folk, el soul, el rock i el blues són els estils que marquen els ritmes i les melodies del seu espectacle. Amb la finalitat de transmetre el mateix que aquestes cançons van imprimir en la seva vida, els dos músics utilitzen pocs elements per a acostar-les als joves i crear ambients carregats d'energia i estil.

The Mojo Workers va començar com un duo barceloní format a principis de 2015 per Eduard Oñate i Gerard Pàmies. Tots dos músics amb una llarga experiència en projectes musicals i educatius. Junts han gravat i tocat en directe amb bandes com Patch (finalista del Concurs Sona 9 2012), Fargo Avenue o Puré Puré i durant dos anys, del 2018 al 2020, van ser el duo resident, tocant cada dijous a la terrassa de l'Hotel Rec de Barcelona.
Actualment, continuen escrivint cançons, gravant, tocant i compartint la seva passió. Per aquest viatge s'hi han sumat el baterista David Carcelén i el baixista David "Chuelo" López, que ajudaran a posar ritme a l'espectacle.

 

FITXA ARTÍSTICA

The Mojo Workers són: Eduard García: Veu i kazoo, Gerard Pàmies: Guitarres i teclat, David Carcelén: Bateria i percussions i David "Chuelo" López: Baix
Direcció d'escena: Cristina Cazorla i Eduard García
So i llums: Álex Nevado
Escenografia: M. del Mar Grañena
Vídeo: Guillem Pacheco

 

Passi escolar obert al públic general 

RESERVA D'ENTRADES AQUÍ A PARTIR DEL DILLUNS 9 DE MAIG

15 MINUTS ABANS DE L'ESPECTACLE S'ALLIBERARAN LES RESERVES QUE NO HAGIN RECOLLIT LA SEVA ENTRADA

On: Sala Sandaru

Compartir