Vols exposar al Sandaru?
Convocatòria oberta

Convocatòria oberta d'exposicions

Al Sandaru disposeu de dos espais on mostrar les vostres obres i projectes.

A la Sala d'exposicions es mostren mensualment les obres d'artistes en diverses disciplines. A l'Espai expositiu del Cafè del Sandaru també es programen trimestralment exposicions en diversos formats. Poden sol·licitar la realització d’una exposició totes aquelles persones, col·lectius o entitats que desitgin mostrar al Sandaru els seus projectes d’arts visuals i plàstiques. 

Per fer la vostra proposta d'exposició, cal que envieu el vostre projecte amb el CV de l'artista o el col·lectiu, una breu presentació del projecte i una mostra d'imatges de les obres a exposar, tot especificant el seu format i les tècniques utilitzades. Podeu fer arribar les vostres propostes per correu electrònic a info@ccparcsandaru.cat. 

Cal tenir en compte que les propostes han de ser col·laboracions voluntàries. Per a la selecció de les exposicions es tindrà en compte la qualitat tècnica de les propostes i la seva originalitat en el plantejament. També es tindrà en compte l’interès social dels projectes i es vetllarà per l’equilibri de disciplines en les programacions trimestrals que es realitzen als dos espais.

 

 

Compartir