"Oficis del barri i #revelacions" Exposició de fotografia de l'alumnat de l'Institut Angeleta Ferrer

Inauguració dilluns 3 de juny a les 15 h

03/06/2024 > 21/06/2024
Preu: Entrada lliure

L'exposició que presentem mostra dos projectes fets el curs 2023-2024 per l'alumnat de 1r a 3r d'ESO de l'Institut Angeleta Ferrer.

Oficis del barri s'emmarca dins el projecte Social-Humanístic de 1r d'ESO, consisteix en una mostra de fotografia que sintetitza la recerca i descoberta dels oficis del barri Fort Pienc. Hem documentat i conegut els oficis del barri i mostrem els espais i les persones. Per la realització d'aquestes fotografies ens han inspirat fotògrafs de tots els temps, entre ells: Francesc Català-Roca, Xavier Miserachs, Nicolás Muller, Dorothea Lange, Berenice Abbott i Walker Evans.

Per realitzar les fotografies hem comptat amb l'assessorament del projecte Fotografia en curs i l'acompanyament d'un fotògraf.

Les fotografies #Revelacions s'emmarquen dins el programa Enginy del Consorci d'Educació de Barcelona en col·laboració amb A Bao A Qu i Fotografia en curs. El projecte de creació #Revelacions ha consistit a crear un laboratori de fotografia analògica dins el nostre institut i conèixer el procés de revelat en blanc i negre. Les fotografies que presentem han estat realitzades i revelades per l'alumnat de 1r a 3r d'ESO que ha participat en el projecte. Són espais del barri Fort Pienc: vistes panoràmiques, detalls de vegetació i espais de l'institut. Durant el projecte hem comptat amb l'acompanyament del fotògraf Carles Viola.

Per realitzar les fotografies hem comptat amb l'assessorament del projecte Fotografia en curs i l'acompanyament de la fotògrafa Ingrid Ferrer.

 

Inauguració dilluns 3 de juny a les 15 h

On: Sala d'exposicions

Compartir