Convocatòria d'exposicions 2024
De l'1 d'abril al 31 de maig de 2023

El Centre Cívic Pere Pruna és un espai conegut de difusió i promoció de l’art contemporani. La seva funció és apropar l’art contemporani a la ciutadania, facilitar l’accés de la població del districte a la creació artística i oferir als i les artistes i creadors/es emergents un espai per a l’expressió i la difusió de la seva obra, un espai on entrar en contacte amb el públic i des del que s’afavoreixi l’intercanvi i la relació entre artistes, i entre artistes i públic.

TERMINIS

La bústia per rebre propostes per a la convocatòria 2024 estarà oberta de l'1 d'abril al 31 de maig de 2023

INFORMACIÓ 

Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria als documents adjunts: bases de la convocatòria, formulari i un document amb informació sobre els espais expositius del centre.

ESTIGUES AL DIA

Si vols estar al dia d'aquesta o futures convocatòries d'exposicions del C.C. Pere Pruna, inscriu-te al nostre butlletí i clica com a interès 'Convocatòria d'exposicions'. Pots fer-ho clicant aquí. 


PROPOSTES SELECCIONADES CONVOCATÒRIA 2023

Per saber quines han estat les propostes seleccionades de la convocatòria d'exposicions de 2023 i/o conèixer artistes que han passat pel centre, podeu clicar a l'annex.

On: Centre Cívic Pere Pruna

Email: exposicions@ccperepruna.cat

Compartir