MÚSICA Z
Concerts

Preu: Entrada lliure amb reserva prèvia

Circuit musical de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona que apropa el talent de l’alumnat de les escoles superiors de música de Barcelona a tota la ciutat, en una experiència propera i compartida. És un programa fet en col•laboració amb l’Escola JAM, el Taller de músics, l'ESMUC i la Fundació Conservatori Liceu.

 • Muleres (ensemble 4 veus) - Taller de Músics

Aquesta formació de veus neix d’una iniciativa de l’escola superior del Taller de Músics. En Lennart, la Giulietta, l’Emma i la Sara interpreten un repertori de temes d’estils variats com boleros, cançons de musicals o cançons tradicionals, passant per composicions més actuals.

           Dijous 18 de gener, a les 19 h 

           


 • Paula Piñero & Sandra Kellan - ESMUC

El duo format per Paula Piñero i Sandra Kellan fusiona la sensibilitat i la delicadesa del seu art en un recull de cançons pròpies de cada projecte personal. Acompanyades només per una guitarra i un contrabaix, deixen les veus com a protagonistes. El repertori s’alimenta de cançons en què totes dues potencien la sinergia que tenen tant a la vida com a la música.

           Divendres 26 de gener, a les 19 h 

           


 • Y2K - Escola Jam Session

  Clàssics com Tears for Fears, Chaka Khan o Coldplay i noves tendències com Dua Lipa, Yebba o Laufey és la base de la proposta intimista del grup Y2K, creat al CSM Jam Session, en un trio en què es combinen els instruments acústics amb l’electrònica.

  Durant el concert es podrà veure com s’adapta un repertori a un format més minimalista, com tornar a harmonitzar els temes per obtenir un so més fresc i com es pot integrar les DAWs (estació de treball d’àudio digital, «Digital Audio Workstation» en anglès) com a part de la banda que connecta el passat amb el present.

           Divendres 9 de febrer, a les 19 h

           


 • Trio Mörnel (recital líric) - Conservatori del Liceu

  La soprano Sabrina García, el baríton Pau Camero i el pianista Oriol Sanz, alumnes del Conservatori Superior Liceu, han unit el seu talent per formar el Trio Mörnel amb el guiatge de la professora Marta Pujol. Mörnel ofereix una evocadora selecció d’obres líriques de compositors destacats d’un ampli espectre com Purcell, Guastavino, Mendelssohn i Rheinberger o altres compositors destacats.

  Les veus humanes es defineixen pels registres sonors que poden assolir. Les de les dones s’anomenen soprano, el rang vocal més alt de tots, mezzosoprano i contralt, que és el registre més greu de les veus femenines. Els equivalents en les masculines són tenor, baríton i baix, respectivament.

           Dijous 15 de febrer, a les 19 h

           

 

On: Centre Cívic Pere Pruna
Adreça: c/ Ganduxer, 130

Telèfon: 93 418 65 37
Email: ccperepruna@ccperepruna.cat

Compartir