QUI SOM

El Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart" és un centre municipal inaugurat el maig de 1999 i dedicat a la difusió cultural al Districte de les Corts.

En la programació hi destaca: la realització de cicles com ara diumenges musicals; tallers d’activitat física i salut, artístics, humanístics, llengües, balls i danses, tallers infantils i juvenils i tallers per a la gent gran; així com exposicions, sortides culturals i conferències.

Dins del programa de salut integral promociona, activitats encaminades a millorar l'estat físic i mental de les persones. En aquest apartat hi trobem activitats de manteniment, estiraments, tai-txi, ioga, pilates, reestructuració postural, txi-kung, i conferències sobre salut.

El Casal de la Gent Gran "Pere Quart" té la seva seu al Centre Cívic mateix i vol potenciar la participació de la gent gran en les activitats culturals del barri i donar-li un espai integrador per al seu desenvolupament.
 
 

L’any 2015 el centre va guanyar 900 metres quadrats més després d’unes obres d’ampliació a càrrec de Picharchitects, que potencia la proposta cultural de l’equipament amb una línia centrada en la innovació social.

Compta nous espais per a activitats, entre ells, una sala d’exposicions de 129 metres quadrats i una sala de cuina adaptada.

Compartir