CROSSING LIVES
Del 15 de maig al 14 de juliol

Crossing Lives és un projecte fotogràfic que té com a propòsit donar veu a persones que estan vivint situacions que la societat sol ignorar o menysprear. Situacions de violència, malaltia, estigma i discriminació. Situacions de soledat.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES DE L’EXPOSICIÓ:

INAUGURACIÓ DILLUNS, 15 DE MAIG A les 18.00 h

A càrrec de Monica Das Neves i Creu Roja de Catalunya. Aquesta exposició neix d’un treball d’any i mig de coordinació entre la fotògrafa Monica Das Neves i l’àrea de coneixement de Salut de Creu Roja Catalunya, amb l’objectiu de sensibilitzar i visibilitzar la tasca comunitària i de suport als col·lectius en situació de major vulnerabilitat, no només per millorar la salut des d’una perspectiva física sinó, el més important, la perspectiva emocional.

TALLER DE PROMOCIÓ DE LA SALUT FÍSICA I EMOCIONAL DIJOUS, 25 DE MAIG De 10.30 a 12.00 h

A càrrec de Creu Roja de Catalunya. Taller adreçat a població adulta que pretén compartir estratègies i eines que contribueixen a la millora de la salut física i emocional, promocionant un estil de vida saludable des de la perspectiva preventiva i comunitària.

Inscriu-te!

TALLER D’ALIMENTACIÓ EMOCIONAL DIJOUS, 6 DE JULIOL De 10.30 a 12.00 h

A càrrec de Creu Roja de Catalunya. Taller pràctic adreçat a població adulta que combina coneixements sobre la relació de la gestió emocional i l’alimentació en termes d’hàbits saludables. 

Inscriu-te!

Compartir