NOSALTRES, INTERPRETATS PER LES FLORS
DEL 13 DE NOVEMBRE AL 20 DE DESEMBRE

Comissariada per Alexia Medici amb les artistes Katerina Ashche i Agustín Ortiz Herrera.
 
De tot el regne vegetal, la flor és l’element més simbòlic per a l’ésser humà, que les ha dotades de qualitats poètiques i significats que les converteixen en un sistema de comunicació. El projecte parteix de la simbologia de les flors per elaborar relats amb els quals es pot repensar l’entorn i canviar la manera en què l’experimentem. En un moment en què les ciutats hauran de replantejar la seva connexió amb la naturalesa, diverses creadores desenvolupen propostes específiques per a cada lloc i en col·laboració amb comerços i entitats del barri, a fi de dialogar amb les seves comunitats i la història local, emprant la flor com a metàfora visual del pas del temps.
 
Lloc: Sala 11

 
 
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES DE L’EXPOSICIÓ
 
INAUGURACIÓ:
 
DILLUNS, 13 DE NOVEMBRE
A les 18.00 h
Els artistes Katerina Ashche, Agustín Ortiz Herrera i la curadora Alexia Medici us conviden a la visita guiada de l'exposició “Nosaltres, interpretats per les flors” ambientada al jardí aromàtic i la sala d'exposicions del centre.
 
 
CREACIÓ DE NARRATIVES  FUTURISTES
 
DIJOUS, 23 DE NOVEMBRE
A les 18.00 h
Artista: Agustín Ortiz Herrera Aquesta activitat consisteix a explorar l’obra de l’artista Agustín Ortiz Herrera i utilitzar-la com a inspiració per crear relats futuristes que combinin elements de la ciència-ficció, les plantes queer i l’especulació sobre la interacció entre la humanitat i el regne vegetal, per imaginar i donar vida a una nova espècie.
 
Aquesta activitat consisteix a explorar l'obra de l'artista Agustín Ortiz Herrera i utilitzar-la com a inspiració per crear relats futuristes que combinin elements de la ciència-ficció, les plantes queer i l'especulació sobre la interacció entre la humanitat i el regne vegetal, per imaginar i donar vida a una nova espècie.
 
 
TALLER D’ARRANJAMENT FLORAL
 
DIMARTS, 28 DE NOVEMBRE
A les 18.00 h
A càrrec de Genia Ivashchenko.
 
En aquest taller compondrem el nostre propi ram de flors. Prenent com a inspiració la història entre Sant Pau i Santa Tecla, Gènia Ivashchenko, sexòloga, podcaster i historiadora explicarà el simbolisme de les flors i el seu ús al llarg de diferents èpoques. A l'ambient íntim d'un grup petit, estem convidats a compartir records i experiències personals durant les quals les flors ens van acompanyar.
 
 

Compartir