La Gàbia Sònica. Convocatòria per a grups musicals
Inscripcions fins al 22 d'abril de 2018

05/03/2018 > 22/04/2018

Convocatòria per escollir els grups que actuaran el 21 de juny de 2018 en la celebració del Dia de la Música al barri de Sant Martí de Barcelona.

S'escolliran dos grups que comptaran amb una dotació econòmica de 300€ cadascú.

Es prioritzaran els grups del Districte de Sant Martí.

Resum de les bases:

  1. Es podran presentar a la convocatòria tots els grups musicals, sense límit d’edat dels components.
  1. Es prioritzaran els grups del Districte de Sant Martí de Barcelona. S'haruà de demostrar residència al districte si es demana per l'organització.
  1. Dotació econòmica: Cada grup seleccionat comptarà amb una dotació econòmica de 300€
  1. S’ha d'enviar una maqueta  o link que inclogui un mínim de tres temes propis al correu:  dinamitzacio@ccsantmarti.net o de manera presencial a la recepció del Centre Cívic Sant Martí (c/ Selva de Mar 215)
  1. S’acceptarà qualsevol estil, sempre que les lletres no continguin referències sexistes, xenòfobes, feixistes, homòfobes, etc.
  1. El termini d’inscripció serà fins al 22 d'abril de 2018.
  1. La maqueta s’ha de complementar amb la fitxa d'inscripció, una fotografia recent  i l'autorització en cas de ser menors. La fitxa i l'autorització es poden descarregar al web del Centre Cívic Sant Martí http://ccivics.bcn.cat/santmarti
  1. Com a criteri de selecció es tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de la proposta musical, així com el fet que siguin propostes noves i d’artistes novells. 
  1. Dels treballs rebuts el jurat escollirà 2 grups per participar en el concert del Dia de la Música al barri de Sant Martí de Provençals el dijous 21 de juny de 2018 (lloc per determinar, exterior)

Descarrega't les bases completes i la fitxa d'inscripció a baix de tot

Facebook La Gàbia Sònica

On: Cetre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar 215

Web: barcelona.cat/ccsantmarti
Telèfon: 932565760
Email: dinamitzacio@ccsantmarti.net

Compartir