Antena InfoJOVE Sant Martí

ATENCIÓ

Aquest són els festius dels mesos de novembre, desembre i gener de 2021:

L'Antena infoJOVE Sant Martí de Provençals romandrà tancada els dies:


30 de novembre
7, 14 i 28 de desembre
4 de gener


Podeu adreçar-vos als telèfons 93 498 27 43 - 680 130 277
o al Punt InfoJOVE Sant Martí de Rambla Prim 87-89


Dilluns i divendres de 10 a 14
De dilluns a dijous de 15,30 a 20h

 

--------------------------------------------

 

El Punt infoJOVE Sant Martí és un servei adreçat a joves del Districte de Sant Martí de 12 fins a 35 anys.  Ofereix informació, orientació i assessorament en diferents àmbits: treball, estudis, habitatge, mobilitat internacional, cultura, oci, feminismes, associacionisme, voluntariat, medi ambient, turisme, salut, etc.

L’oficina central es troba al Centre Cívic Besòs, però també ofereix, tres tardes diferents, el servei descentralitzat Antena infoJOVE als barris del Clot-Camp de l’Arpa, Poblenou i Sant Martí de Provençals. També s’ofereix el servei de PIJ Mòbil per fer xerrades i tallers en altres espais, com els centres educatius o d’altres serveis i entitats del Districte.

Al Centre Cívic Sant Martí els trobeu els dimarts de 16 h a 20.30 h. a la tercera planta de l'edifici.

Els PIJ són equipaments on podràs trobar tota aquella informació que t'interessa mitjançant l'atenció personalitzada i gratuïta de professionals.

També hi trobaràs activitats informatives, taulers d'anuncis, materials d'autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d'assessorament...

T'esperen per resoldre els teus dubtes!

A més a més, els PIJ:

  • Són porta d'entrada a la informació juvenil. Els i les joves i les entitats que treballen amb joves, poden adreçar-se als PIJ per obtenir les respostes i recursos que busquen: cessió d'espais, col·laboracions...

  • Impulsen accions i serveis per a l'ocupació juvenil i de qualitat per lluitar contra les elevades taxes d'atur i les precàries condicions laborals dels i les joves.

  • Ofereixen activitats a demanda. Treballes amb joves i has detectat que tenen alguna demanda concreta d’informació? Parla amb el PIJ de referència del teu Districte.

  • Tramiten carnets. Als PIJ pots tramitar carnets internacionals d'estudiant (ISIC), alberguista, professor (ITIC)... 

  • Faciliten l'ús lliure, la cessió i el lloguer dels seus espais. Busques un espai de trobada, per estudiar, desenvolupar els teus projectes...? Sou un grup de joves, una entitat o empresa i voleu llogar un espai? Compteu amb els PIJ!

  • Disposen d'una completa Viatgeteca. Consulta-la si estàs planificant un viatge, una sortida de cap de setmana, una volta al món, una escapada només durant els dies de vacances...

Podeu estar al dia de les novetats del Punt infoJOVE Sant Martí a FacebookTwitter i Instagram!

Compartir