Cicle Les Musaranyes
Tardes espectaculars per a petits i grans

Tardes, de març a desembre

23/03/2019 > 21/12/2019

Encetem un nou cicle d’arts escèniques amb el qual us presentem propostes de petit format que destaquen per cercar la proximitat amb el públic... Espectacles que es mouen a l’entorn de gèneres com el teatre de titelles o d’objectes i el teatre d’ombres, entre d’altres. Volem apropar-nos, a més,  a propostes amb esperit innovador. Que facin conviure diferents llenguatges escènics, que experimentin, que s’inspirin en els darrers fenòmens de canvi social i d’avenç tecnològic, d’evolució cultural...

Una altra distinció del cicle seran les post-funcions. Activitats complementàries a les actuacions, per conèixer de més a prop el que es cou entre bambolines i com es desenvolupen els processos creatius de les companyies.


PRÒXIMA FUNCIÓ

Dos contes càlids per a l'hivern (Inma Gonzalez)
Dissabte 21 de desembre, a les 18 h

Amb les seves titelles artesanals, l'Inma ens explicarà dos relats breus que tenen els animals del bosc com a protagonistes, «L'erugueta goluda» i «Un secret del bosc».

· Durada: 30 minuts

· Recomanació d'edat: Apte per a tots els públics

Post-funció: Realitzarem un divertit taller de targetes desplegables («pop-up») per felicitar les festes.


ESPECTACLES POSTERIORS

El cicle continuarà amb noves cites a partir de 2020. Si voleu estar al dia d'aquesta i altres propostes i activitats del centre, us convidem a subscriure-us al nostre butlletí electrònic.


Tots els espectacles són amb entrada gratuïta. L'aforament és limitat.

On: Cetre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar, 215

Web: barcelona.cat/ccsantmarti
Telèfon: 932565760
Email: dinamitzacio@ccsantmarti.net

Compartir