Taller de retrats

Dimecres
De 17 a 19 h

08/01/2020 > 11/03/2020
Preu: 38,72 € + 10 € pel material

Aquest taller ens convida a pintar retrats connectant amb la pintura, el volum, la llum, les ombres, els colors… Partim de l’autoretratar-se o retratar l’altre, per aprendre des de zero o millorar la tècnica. Pintem per compartir un món creatiu i com a camí per conèixer-nos artísticament.

Impartit per Virginia Zimanás (Branca Col·lectiu

*Aquest taller inclou el cobrament d'un suplement en concepte de material o ingredients que es pagarà en efectiu el primer dia del taller.

 

 

 

Virginia va començar la seva formació a la Universitat de Tucumán, Argentina, amb una formació de quatre hores diàries de dibuix inspirat en models vius, que motivarien l'objecte d'inspiració de la seva obra actual: la figura humana com a diàleg obert. Ja a Barcelona, Virginia va continuar els seus estudis a l'Escola Massana, realitzant el Cicle Formatiu de Grau Superior, en l'especialitat de Pintura, el 2004. Des d'aleshores ha seguit realitzant cursos amb pintors com Domingo Beltrán, Xavier Moreno Prats i Plácido Domínguez; l'any 2013 juntament amb Domínguez creen el Col·lectiu Branca, des del qual es coordinen tallers de pintura per perdre la por al llenç en blanc i per als que volen millorar la tècnica. 

 

Amb la col·laboració de Sense Gravetat,  un espais sense etiquetes, d’acompanyament i experimentació artística i cultural. Espai de trobades possibles on és tan important la producció simbòlica individual com la interacció entre persones. 

 

Professor/a: Virginia Zimanás
Organitzador de l'activitat: Xarxa Sense Gravetat

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar, 215, 08020, Barcelona

Inici d'inscripció: 09/12/2019
Fi d'inscripció: 02/01/2020

Compartir