Procreació. Cia. Les empíricxs presenta: Saca el cuerpo a pasear + concert "Flor de Canela"

19/07/2019

14/06/2019 > 20/07/2019
Preu: entrada gratuïta

Dansa contemporània residència "Procreació" + concert del cicle "desendotllats"

19 de Juliol 19 h, a l'Auditori de Sant Martí

Les Empiricxs presenten la peça de dansa, resultat de la residència artística dins de Procreació. A partir d’una escena de Belen Maya a la pel·lícula Flamenco (Carlos Saura, 1995) es busca l’essència del moviment.

Les Empiricxs son: Karen Mora, Raúl Lorenzo Aguilar, Carmen Muñóz, Bruno Ramri.

Ficha Artística:
Creación, dirección e interpretación: Les Empiricxs
Video: Belén Maya
Curaduría: Juan Carlos Lérida
Iluminación: Drew Jimenez
Música: Bee Gees
Edición: Jordi Collet
Link: https://vimeo.com/brunoramri/review/288700544/a04f955946

 

+ Concert cicle "desendotllats" (organitzat per auditori de Sant Martí: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/auditorisantmarti/p/31342/cicle-de-concerts-desendollats-flor-de-canela

Flor de Canela

Flor de Canela neix el 2017 a Barcelona, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on els seus integrants van cursar els estudis superiors de Música Moderna i Jazz. Elles són: Núria Balaguer (veu), Paula Vegas (piano i cors), Xerach Peñate (bateria i cors) i Marta Bautista (baix elèctric i cors.

A més de la seva influència jazzística, el projecte aprofundeix en sonoritats del folklore llatinoamericà i s'alimenta del vocabulari que aporten estils com el pop o el funk. Però el que realment les caracteritza és que tota la seva música està impregnada d'una aroma propi, l'essència Flor de Canela, amb uns arranjaments de qualitat i una instrumentació elèctrica i moderna. Els seus directes no deixen a ningú indiferent: és on elles on exploten tot el seu potencial i fan de les improvisacions el seu segell més personal.


PROCREACIÓ

Amb aquesta funció, la Cia. Adri Mascort mostrarà el resultat del treball realitzat durant la seva estada dins del programa de residències artísiques impulsat pel Centre Cívic Sant Martí i l'Auditori Sant Martí [ + informació ].

On: Auditori Sant Martí
Adreça: Plaça d'Angeleta Ferrer, 2

Compartir