Hipopilates

Dilluns
De 19.30 a 20.30 h

30/03/2020 > 22/06/2020
Preu: 35,09 €

Coneixes l’Hipopilates? A mig camí del Pilates i dels excercicis hipopressius, amb la práctica de l’Hipopilates treballaràs el cos a partir de tres punts: la postura, la respiració i el moviment.

D’una banda, et beneficiaràs del treball conscient i centralitzador del moviment del teu cos, típica del  Pilates, que s’origina a la zona abdominal; reforçaràs la musculatura de la zona lumbar, de la columna vertebral, de la cadera, i del sol pèlvic.

D’altra banda, aprendràs excercicis de respiració conscient i de correcció postural, així com el moviment inteligent i controlat del teu cos. Tot plegat t’ajudarà a desenvolupar una pràctica saludable d’exercici físic postural, a tonificar la teva musculatura i a reforçar el teu sistema circulatori.

La pràctica de l’Hipopilates, precissament, es recomana a persones que vulguin reforçar la zona lumbar, treballar el sol pèlvic (per una recuperació post-part, o bé davant la incontinència urinaria), o millorar el funcionament del trànsit intestinal. A més a més, la seva pràctica ajuda a reduir l’estrès i la fatiga!

Professor/a: Gladys Echeverri

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar, 215, 08020, Barcelona

Inici d'inscripció: 09/03/2020
Fi d'inscripció: 13/03/2020

Compartir