Visita guiada a l'exposició: Òpera. Passió, poder i política
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Dissabte
De 11 a 12:30 h

Preu: Gratuït.

Inscripcions obertes per grups. Places limitades

Grup 1: dissabte 18 de gener
Grup 2: dissabte 25 de gener

Us proposem una visita guiada, a càrrec de Joan Martínez Colàs, per l'exposició Òpera. Passió, poder i política proposa un sorprenent viatge per la història de l’òpera, reflex de la història d’Europa en els últims 400 anys. La mostra, concebuda pel Victoria and Albert Museum amb la col·laboració de la Royal Opera House i produïda per ”la Caixa”, suposa una experiència sonora individual envoltant en la qual els visitants es veuen acompanyats per la música en tot moment.

Dins l'espai expositiu trobarem vuit ciutats, vuit compositors i vuit grans estrenes. Des de la Venècia de Claudio Monteverdi fins al Leningrad de Dmitri Xostakóvitx, amb parades a Londres i Georg Friedrich Händel; Viena i Wolfgang Amadeus Mozart; Milà i Giuseppe Verdi; París i Richard Wagner; Barcelona i Isaac Albéniz, i Dresden i Richard Strauss.

Per exhibir la mostra a CaixaForum Barcelona, s’hi ha inclòs un nou àmbit, amb la participació del Gran Teatre del Liceu, dedicat a l’òpera Pepita Jiménez d’Isaac Albéniz. Al voltant de 300 objectes de més de 30 institucions componen aquesta mostra, des d’instruments i partitures originals fins a vestuari, escenografies, pintures, gravats i dibuixos, amb obres de Degas, Manet, Kirchner, Casas, Dalí o Versace, entre altres.

 

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia ahttps://santmarti.inscripcionscc.com/

Per a més informació i consultes: informacio@ccsantmarti.net

Feu una ullada a l'exposició desde: https://youtu.be/tcJWyjBSjaQ

Conductor de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí i Auditori Sant Martí de Provençals
Professor/a: Joan Martínez Colàs (Barcelona Clàssic Concert)

Inici d'inscripció: 16/12/2019
Fi d'inscripció: 06/01/2020

Telèfon: 932565761
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir