Convocatòria Mercateatre 2022
Fins al 30 d'abril

Convo 2022

RESUM DE LES BASES DE PARTICIPACIÓ

24a CONVOCATÒRIA 

FIRA DE CIRC I ANIMACIÓ

Oberta de l'1 al 30 d’abril

Adreçada a propostes de diferents disciplines escèniques al voltant del circ i el cabaret: acrobàcies, malabars, clown, il·lusionisme, improvisació, foc, aeris…

Busquem artistes que vulguin participar d’una nit d’estiu plena de màgia, a l’aire lliure i en un entorn natural. La Fira es realitza la nit del dissabte 2 de juliol de l’any 2022.

També busquem artistes que presentin la gala!

 

BASES DE PARTICIPACIÓ

 

La convocatòria s’orienta a professionals de les arts escèniques. Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari.

 

Les modalitats de participació

- Representacions de menys de 15 minuts de durada. Compensació de 230€ per proposta.

- Presentació de la gala. Compensació de 360€ per persona. S'acceptaran propostes en que intervinguin un màxim de 2 presentadors/es.

 

Les inscripcions

Per participar en la convocatòria cal omplir el formulari d’inscripció habilitat al web mercateatre.com i adjuntar-ne la documentació que hi trobareu indicada, fins el 30 d’abril.

 

La selecció

La selecció, a càrrec de l’organització, es realitzarà en base a criteris de qualitat, creativitat, originalitat, així com també d’adequació a l’espai i l’entorn d’actuació i criteris de viabilitat, segons els recursos a disposició de l’organització.

 

La Fira

Escollirem fins a 11 propostes, que es representaran a l’espai públic, en un escenari habilitat al parc de Sant Martí (a la zona de la «gàbia»), el dissabte 2 de juliol.

 

Es realitzarà un reportatge fotogràfic professional de la fira. Tots els artistes participants rebran còpies digitals d’alta resolució de les instantànies de les seves actuacions.

L’organització convida programadors a la fira i posarà a la seva disposició, en un estand, els materials promocionals que facilitin les companyies participants.

 

Suport a la creació

D’entre les propostes participants a Mercateatre 2022 que comptin amb una versió de més llarga durada, l’Auditori de Sant Martí en seleccionarà una per incloure-la a la seva programació de la temporada 2022-2023.

 

Mercateatre és la Fira de Circ i Animació que impulsa el Centre Cívic Sant Martí des de ja fa més de dues dècades.

Una fira d’estiu que pren forma de cabaret i que cada any conforma el seu repertori a través d’una convocatòria oberta a totes aquelles companyies i artistes professionals i emergents que vulguin mostrar els seus números d’acrobàcia, de malabars i de foc, d’equilibrisme i funambulisme, de clown i de mim, d’humor i d’improvisació, d’il·lusionisme, de música i de dansa…

Tradicionalment, l’esdeveniment té lloc al Parc de Sant Martí.

ENLLAÇ AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

ENLLAÇ A WEB


Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos a l’equip de dinamització del Centre Cívic Sant Martí, per correu electrònic (mercateatre@ccsantmarti.net) o per telèfon (93 256 57 60).

 

SUBSCRIPCIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC A CONVOCATÒRIES D’ESCÈNIQUES:
 
Rebreu la propera crida de selecció de participants de PerpetracionsMercateatreProcreació i la informació d’altres convocatòries orientades a companyies i artistes emergents, impulsades pel CC Sant Martí o l’Auditori Sant Martí, si afegiu el vostre correu clicant aquí.
 
 

Annexes

Bases

Compartir