Cicle d'espectacles: Les Musaranyes
Tornem amb programació familiar presencial!

Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia d'entrades.

Les musaranyes és un cicle d'espectacles de petit format per a petits i grans que normalment inclou a més una postfunció. 

Es celebra a la sala d'actes del nostre centre i és totalment gratuït, tot i que cal fer reserva prèvia de les entrades.

Harambee

Propera funció: HARAMBEE

Titelles i cinema en viu («live cinema»)
a càrrec de la cia. Hand Made Theatre

Recomanat per a majors de 7 anys
Entrada gratuïta amb reserva prèvia (aforament limitat)

Durada: 40 minuts

Divendres 19 de març a les 18 h

Sala d'actes del Centre Cïvic. C/ Selva de Mar, 215

Clip promocional de l'estrena de l'obra

Sinopsi

Harambee és una invitació a submergir-nos en el més profund dels boscos. A conèixer la nostra íntima relació amb ells i a reflexionar sobre les nostres semblances. No és un viatge que emprenguis en solitud... La dona/arbre serà la teva guia. Ella et mostrarà el que els nostres ulls, a vegades, no veuen.

Un espectacle per a tot públic, sense paraules, de Live cinema i teatre d'objectes que et transportarà mitjançant les imatges i el so, al meravellós món dels arbres i boscos.

 

Fitxa artística

Concepte i dramatúrgia visual: Hand Made Theatre Adreça: Mariana Yáñez Rojo Manipuladores: Consolo Barrera Jofré i Mariana Yáñez Rojo Disseny integral i realització escènica: Consolo Barrera JofréAssessoria científica: Doctora Emilia Guitiérrez Merino, Marta Goula, Jose. M Blanco, Catedràtics del Departament d'Ecologia de la Universitat de Barcelona i Javiera Yáñez Rojo. Art i treball de Upcycling de fusta: David Mojzisek Realització d'elements escenogràfics: Consolo Barrera Jofré, Sara Caldas i David Mojzisek. Música i univers sonor: Ángel Faraldo Disseny i realització d'audiovisuals: Mariana Yáñez Rojo i Zoe Catsaras. Directora de Collage Audiovisual: Nu Larruy Realització peces de ceràmica: Andrea MolinaAssessoria dispositiu audiovisual: Marc Homar. Fotografies i audiovisuals boscos: Emilio Fonseca (documental Queimar o muntanya, 2012) i Cristián Aguirre Duffourc Disseny gràfic: Magdalena Llanes Volz Assessoria comunicació: Lorena ÁlvarezProducción: Hand Made Theatre Agraïments: Gerard Masalias, Pablo Iriarte, Tomoyuki Furuta, La Formigonera, Leonor Serres, Joan Lavandeiras, Flabia Becerra Cabrera, Natalia Yáñez Rojo

 

Presentació de la compayia

Hand Made Theatre és un grup d'artistes i professionals de diverses àrees que entrecreuen llenguatges per mitjà de creacions escèniques i projectes culturals. Al capdavant, en la gestió de la companyia, es troben Consuelo Barrera Jofré i Mariana Yánez Rojo, que des de 2011 elaboren els projectes amb l'objectiu de concebre desafiaments creatius i reflexius per a tots els qui formen part d'ells. La companyia ha presentat els seus espectacles en diversos festivals i sales de teatre, com el Festival de teatre de Barcelona, World Puppet Festival, Festival INCANTI (Torino), Teatre Tantarantana, Espai Brossa. 

 

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Aforament limitat

Espectacle apte per a tots els públics

A la sala d'actes del centre

-

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES

Els espectacles es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament a través de Reserva en línia mitjançant el següent enllaç: RESERVA D'ENTRADES EN LÍNIA

*En la reserva d'entrades, us demanarem telèfon i/o correu electrònic de contacte. La recollida de les vostres dades s'empara dins el marc de la Llei Orgànica 3/2018, de 6 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals, i no té cap altra finalitat que la de tenir una via de contacte en cas que es produís una possible exposició amb la COVID-19. Les vostres dades personals seran tractades per Auditori de Sant Martí, no seran cedides a tercers i s'eliminaran després de dos mesos. Teniu dret a accedir i rectificar les vostres dades, contactant per les vies habituals indicades anteriorment.

NOVETATS EN LA RESERVA D'ENTRADES

 • Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona
 • Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de cadira. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
 • L'entrada i el desallotjament de l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.
 • A causa de la reducció de l'aforament, si finalment no vindràs a l'espectacle, pots tornar l'entrada perquè la pugui aprofitar una altra persona.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa

MESURES DE PROTECCIÓ A L'ESPAI

 • Les persones majors de sis anys assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
 • A l'espai hi haurà un punt amb gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
 • No es facilitaran programes de mà ni agendes amb la programació cultural. Tota la informació es troba a la pàgina web i en cartelleria.
 • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci. En la mesura del possible, la porta de la sala d'actes es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

https://barcelona.cat/ccsantmarti

93 256 57 60 | informacio@ccsantmarti.net

 

On: Sala d'actes del Centre Cívic
Adreça: Selva de Mar, 215

Telèfon: 93.256.57.60
Email: informacio@ccsantmarti.net

Annexes

Cartell

Compartir