Cicle d'espectacles: Les Musaranyes
Tornem amb programació familiar presencial!

Preu: Gratuït. Cal reserva prèvia d'entrades.

Les musaranyes és un cicle d'espectacles de petit format per a petits i grans que normalment inclou a més una postfunció. 

Es celebra a la sala d'actes del nostre centre i és totalment gratuït, tot i que cal fer reserva prèvia de les entrades.

Aigua

 

Propera funció: AIGUA

Cia. Cacauet

Teatre de llums i ombres amb música en directe.

Divendres 18 de desembre a les 18 h

Sala d'actes del Centre Cïvic.

 

Història basada en la llegenda xinesa de Els quatre dracs.
Un relat sobre l’amistat d’un ésser màgic, un drac xinès, i la Xen, una nena d’un poble d’agricultors. Tracta de la revolta davant la injustícia i l’abús de poder d’un mal govern. Tracta sobre l’ajuda desinteressada i la valentia dels dracs cap a la seva amiga Xen i el seu poble. En aquest muntatge es visualitza l’aigua com un recurs essencial per a la vida


Sinopsi:


El drac Liu Xiaulong veu patir la seva amiga Xen i la seva gent per falta d’aigua. Ell i tres dracs més volaran fins al reialme dels núvols per demanar a l’Emperador de Jade que faci ploure i així alleugerir la terra de la sequera.
En veure que el poderós governador no els fa ni cas decideixen espavilar-se seguint el que els marca el seu cor.

 

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Aforament limitat

Espectacle apte per a tots els públics

A la sala d'actes del centre

-

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES

Els espectacles es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament a través de Reserva en línia mitjançant el següent enllaç: RESERVA D'ENTRADES EN LÍNIA

*En la reserva d'entrades, us demanarem telèfon i/o correu electrònic de contacte. La recollida de les vostres dades s'empara dins el marc de la Llei Orgànica 3/2018, de 6 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals, i no té cap altra finalitat que la de tenir una via de contacte en cas que es produís una possible exposició amb la COVID-19. Les vostres dades personals seran tractades per Auditori de Sant Martí, no seran cedides a tercers i s'eliminaran després de dos mesos. Teniu dret a accedir i rectificar les vostres dades, contactant per les vies habituals indicades anteriorment.

NOVETATS EN LA RESERVA D'ENTRADES

 • Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona
 • Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de cadira. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
 • L'entrada i el desallotjament de l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.
 • A causa de la reducció de l'aforament, si finalment no vindràs a l'espectacle, pots tornar l'entrada perquè la pugui aprofitar una altra persona.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa

MESURES DE PROTECCIÓ A L'ESPAI

 • Les persones majors de sis anys assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
 • A l'espai hi haurà un punt amb gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
 • No es facilitaran programes de mà ni agendes amb la programació cultural. Tota la informació es troba a la pàgina web i en cartelleria.
 • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci. En la mesura del possible, la porta de la sala d'actes es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

https://barcelona.cat/ccsantmarti

93 256 57 60 | informacio@ccsantmarti.net

 

On: Sala d'actes del Centre Cívic
Adreça: Selva de Mar, 215

Telèfon: 93.256.57.60
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir