Normativa Tardor 2020

01/09/2020 > 07/01/2021

 

La següent informació es regeix per les circumstàncies donades per l'excepcionalitat generada per la Covid-19.

Les següents mesures i indicacions per procurar la realització dels tallers programats estan subjectes a possibles modificacions en funció de les circumstàncies donades a partir dels mesos de setembre i octubre.

Mesures de seguretat per a la realització dels tallers en els espais del centre

 

 • Caldrà garantir una distància de seguretat d'1,5 metres entre usuaris en tots els espais (gimnàs, sales, aules, bar), així com utilitzar la mascareta i el gel desinfectant de mans i/o bé els guants que es facilitaran en diversos punts del centre. La qual cosa afectarà en l'aforament i/o les dinàmiques en certes activitats i tallers per tal que es puguin fer garantint la seguretat de tothom.
 • No es podrà compartir material del centre dirigit als tallers. Recomanem als usuaris que cadascú porti el material propi per a l'activitat o taller des de casa. 
 • Els vestuaris no es podran utilitzar, i doncs caldrà venir vestit des de casa (indicació per als tallers i activitats de cos i moviment).
 • Caldrà deixar un marge de temps entre activitats i/o tallers per tal de deixar sortir bé als usuaris i no envair l'espai de seguretat mentre encara s'està fent l'activitat anterior, així com s'haurà de ventilar la sala i higienitzar els espais i el mobiliari utilitzat (ex: cadires, taules). En aquest sentit, la programació dels tallers ja té en compte deixar 15 minuts entre activitats/tallers per tal de garantir tot això.
 • Les inscripcions es poden fer en línia mitjançant el web santmarti.inscripcionscc.com, o bé presencialment. El pagament de les inscripcions presencials es farà amb targeta en el moment de la inscripció, o bé per ingrés bancari. Els usuaris que realitzin la inscripció presencialment tindran l'opció de rebre per correu electrònic una còpia del comprovant d'aquesta; en cas que ho vulguin, ho hauran de comunicar en el moment d’aquesta. 
 • Cada persona podrà fer un màxim de tres inscripcions (inclosa la pròpia).
 • No es reserva plaça per telèfon ni per correu electrònic.
 • Les persones usuàries que facin la inscripció a un taller amb suplement per material o ingredients, caldrà que paguin l’import del suplement en efectiu el primer dia del taller.
 • Els col·lectius amb preus reduïts (persones aturades, persones amb discapacitat) han de fer la inscripció presencialment al centre i aportar la documentació necessària. Aquest ajut econòmic s’aplica només a un taller. Per a més informació, adreceu-vos al mateix centre.
 • El Centre Cívic es reserva el dret de suspendre qualsevol taller que no hagi assolit un mínim de participants.
 • La programació de tallers es veurà afectada per les festes locals de manera que la recuperació de les classes es farà en els mateixos dies i franja horària que l’activitat afectada. No hi haurà classes en les següents dates per festivitat: del 6 al 13 d’abril, l’1 de maig i l’1 de juny. 
 • Un cop iniciats els tallers no es retornaran els diners, exceptuant aquells casos en els quals la persona inscrita aporti un justificant mèdic que acrediti que no pot realitzar el taller.

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l'equipament) aquesta activitat s’adaptarà perquè pugui realitzar-se de forma virtual i des de qualsevol dispositiu amb accés a la xarxa internet. El nombre d’hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l’activitat.

 

Si ets una persona usuària amb mobilitat reduïda o diversitat funcional i vols apuntar-te a un taller, posa’t en contacte amb nosaltres: administracio@ccsantmarti.net.X

Compartir