Convocatòria Resonare 2020-2021

CONVOCATÒRIA DE MÚSICA CLÀSSICA 

Convocatòria per a la selecció de les formacions musicals o solistes de música clàssica. Els artistes seleccionats participaran al 5è Cicle de música clàssica Resonare a l’església de Sant Martí de Provençals durant el 2021*.

*La localització dels concerts es pot veure modificada a causa de l'estat d'emergència pel COVID-19

 

RESONARE neix amb la voluntat de divulgar el coneixement del patrimoni històric del barri de Sant Martí de Provençals, creant un ambient on gaudir de la música clàssica en un entorn únic.

TANCAT EL PROCÉS  DE PARTICIPACIÓ, GRÀCIES PER ENVIAR LES VOSTRES PROPOSTES!

BASES DE PARTICIPACIÓ

• Es poden presentar projectes musicals de les següents modalitats: música de cambra, cantants solistes amb acompanyament i formacions vocals.

• Les formacions no podran superar els cinc membres.

• Per realitzar la inscripció, els sol·licitants hauran d’omplir el formulari online que es troba al web del Centre Cívic Sant Martí: barcelona.cat/ccsantmarti.

• La proposta ha d’incloure la següent documentació: currículum artístic i dossier del projecte musical presentat a la convocatòria, el repertori que s’interpretarà, fotografia recent, enregistrament d’àudio o vídeo i qualsevol material addicional. Els menors d’edat hauran d’adjuntar també les autoritzacions signades (a descarregar al mateix web).

 

Criteris de selecció:

• El jurat valorarà les propostes pel seu caràcter pedagògic i divulgatiu, la seva qualitat musical, així com per la seva adaptació a l’espai escènic.

• Només s’acceptarà una proposta musical per sol·licitant.

• La tria de les propostes serà realitzada per una comissió formada per professionals de la música i representants de les entitats i els equipaments organitzadors.

• Es seleccionaran un total de 4 propostes musicals.

 

Calendari des concerts:

• Els quatre concerts del cicle es duran a terme els dissabtes 6 de març, 24 d’ abril i 12 de juny a les 18.30 h. Al novembre de 2021, es realitzarà el quart concert durant la programació de la Festa Major de Sant Martí. Aquestes dates són susceptibles de canvi.

• El repertori que s’interpretarà no tindrà intermedi i haurà de tenir una durada d’entre 45 i 55 minuts.

 

Dotació econòmica:

La remuneració és de 200 € (impostos apart) per intèrpret.

 

Data límit de presentació de propostes:

Les sol·licituds s’acceptaran fins al 15 de novembre del 2020.

Durant el mes de desembre es donaran a conèixer les formacions i intèrprets seleccionats per participar en el Cicle Resonare 2021.

L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material rebut per fer difusió del projecte, així com dels enregistraments que es facin durant el cicle.

Les formacions interessades a ser contactades per actuar dins la programació anual de l’Auditori de Sant Martí de Provençals ho hauran d’especificar al formulari d’inscripció.

Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos al Centre Cívic Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o correu electrònic dinamitzacio@ccsantmarti.net.

* Aquesta convocatòria pot veure’s alterada segons l’esdevenir de la situació ocasionada per la COVID-19, tant en les seves dates de selecció, les dels concerts com les de l’indret on es durà a terme l’esdeveniment.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: CLIQUEU AQUÍ

Compartir