Normativa Primavera 2022
Normativa i funcionament dels tallers

Recordeu que la següent informació es regeix per les circumstàncies excepcionals actuals generades per la Covid-19, i per tant segueix estan subjectes a possibles modificacions segons l’avanç dels esdeveniments a partir del mes de setembre i dels protocols de prevenció establerts pels òrgans de govern.

A continuació us detallem la normativa que regeix el funcionament de les inscripcions als tallers de la nostra programació trimestral.

Aquesta s’actualitza cada trimestre i us dona a conèixer tot el que cal saber a l’hora de fer una inscripció als nostres tallers!

 

Cal que tingueu en compte la següent informació, relativa a la normativa dels tallers, a l'hora de fer una inscripció:

  • El pagament de les inscripcions presencials es farà amb targeta i en el moment de la inscripció.

  • Cada persona podrà fer un màxim de tres inscripcions (inclosa la pròpia)

  • No es reserva plaça per telèfon ni per correu electrònic.

  • Els col·lectius amb preus reduïts (persones a l'atur i persones amb discapacitats reconegudes residents a Barcelona) hauran de fer la inscripció presencialment al centre i aportar la documentació necessària. Si ets una persona usuària amb mobilitat reduïda o diversitat funcional i vols apuntar-te a un taller, posa’t en contacte amb nosaltres: dinamitzacio@ccsantmarti.net

  • El Centre Cívic es reserva el dret de suspendre qualsevol taller que no hagi assolit un mínim de persones inscrites.

  • Un cop iniciats els tallers no es retornaran els diners, exceptuant aquells casos en els quals la persona inscrita aporti un justificant mèdic que acrediti que no pot realitzar el taller.

  • Les activitats i els tallers del trimestre de Primavera 2022 recuperen la presencialitat, a excepció del taller "Cuina per a convidats" que mantindrà el format en línia. De la mateixa manera, es continuarà subratllant la importància de complir els criteris i les mesures de prevenció anunciats: respectar distàncies de seguretat, us correcte de la mascarta en espais tancats i gel hidroalcohòlic. 
  • A la fitxa de cada taller s’indicarà: el material que cal portar i el format (presencial o en línia) en el que es farà.

 

 Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: administracio@ccsantmarti.net

 X

 

Compartir