Normativa tallers Estiu 2021
La següent informació es regeix per les circumstàncies donades per l'excepcionalitat generada per la Covid-19.

07/06/2021 > 21/06/2021

Les següents mesures i indicacions per procurar la realització dels tallers programats estan subjectes a possibles modificacions en funció de la situació sanitària actual.

Tota la programació d'aquest Estiu es farà en “presencial”.

Aquesta situació és temporal, mentre durin les restriccions que afecten directament a les activitats i tallers presencials en els centres cívics, tot esperant el retorn de la presencialitat total.

D'aquesta manera, a l'hora de fer la vostra inscripció cal que tingueu en compte la següent informació normativa sobre tallers:

  • Les inscripcions es podran fer en línia mitjançant el web santmarti.inscripcionscc.com/, o bé presencialment al centre cívic.
  • El pagament de les inscripcions presencials es farà amb targeta i en el moment de la inscripció.
  • Cada persona podrà fer un màxim de tres inscripcions (inclosa la pròpia)
  • No es reserva plaça per telèfon ni per correu electrònic.
  • Els col·lectius amb preus reduïts (persones a l'atur i persones amb discapacitats reconegudes residents a Barcelona) han de fer la inscripció presencialment al centre i aportar la documentació necessària. Si ets una persona usuària amb mobilitat reduïda o diversitat funcional i vols apuntar-te a un taller, posa’t en contacte amb nosaltres: dinamitzacio@ccsantmarti.net
  • El Centre Cívic es reserva el dret de suspendre qualsevol taller que no hagi assolit un mínim de participants.
  • Un cop iniciats els tallers no es retornaran els diners, exceptuant aquells casos en els quals la persona inscrita aporti un justificant mèdic que acrediti que no pot realitzar el taller.
  • Tanmateix, totes les activitats presencials tindran un aforament limitat per tal de complir amb els criteris i mesures de prevenció anunciats pels òrgans responsables en matèria de salut vers l’ús dels espais en els centres cívics.
  • A la fitxa de cada taller s’indicarà: el material que cal portar i el format (presencial o en línia) en el que es farà.

 

Per més informació, posa’t en contacte amb nosaltres: administracio@ccsantmarti.net

 X

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí

Inici d'inscripció: 07/06/2021
Fi d'inscripció: 21/06/2021

Email: administracio@ccsantmarti.net

Compartir