Exposició: Restes romanes a La Verneda de Sant Martí
[La Vil·la Romana de La Sagrera]. Del 13 d’abril al 15 d'octubre

Poblat romà

Exposició:

Restes romanes a La Verneda de Sant Martí

[La Vil·la Romana de La Sagrera]

El mes de juny de l’any 2011, arran del seguiment arqueològic de les obres de construcció de la línia d’alta velocitat al seu pas per La Sagrera, es va localitzar una gran vil·la romana a l’entorn del Pont del Treball Digne. Una part va veure la llum per les obres i es van extreure elements valuosos que es van documentar. Així i tot, encara queden zones per excavar dins i fora de la infraestructura que el gestor estatal Adif ha d'aixecar.

Amb la col·laboració de Sant Martí Eix Comercial.

Inauguració
Dijous 15 d'abril a les 18.30 h
A càrrec del Servei d’Arqueologia de Barcelona, Direcció de Memòria, Història i Patrimoni ICUB
Amb la col·laboració especial del Grup de Teatre Alisos
*Activitat amb aforament reduït. Si vols ser-hi, escriu-nos a: informacio@ccsantmarti.net
 
Activitat complementària
Rutabarri: itineraris pels indrets on sabem que hi va haver implantació romana. A càrrec de la SOCIETAT D'ESTVDIS DE LA VERNEDA DE SANT MARTÍ (SELAV)
 
A causa de l'aforament limitat a les nostres activitats, derivat de la situació sanitària, programarem dues vegades l'activitat:
 
MAIG:  Dissabte 8, a les 11 h, 
             Dissabte 29, a les 11 h
 
JUNY: Dissabte 12, a les 11 h
            Dissabte 26, a les 11 h
 

*Activitat amb aforament limitat. Inscripcions, a partir 19 d’abril, presencialment a la 3a planta del centre cívic o bé des de l'aplicatiu web (enllaç: https://santmarti.inscripcionscc.com)

 
[Aquest material pertany al projecte del Districte de Sant Andreu –Ajuntament de Barcelona. Amb la col·laboració del Servei d’Arqueologia de Barcelona, Direcció de Memòria, Història i Patrimoni ICUB, Barcelona-Sagrera Alta Velocitat SA. Amb la coordinació de Carme Miró (Pla Bàrcino). Continguts de Daniel Alcubierre, Jordi Ardiaca, Pere Lluís Artigues, Antoni Rigo. Amb la participació de Jordi Ramos, Josefa Huertas (Departament de Serveis a les Persones i Territori Disseny). Producció de Stoa, propostes culturals i turístiques SL.]

 

HORARI DE VISITA

De dimarts a divendres de 10 a 20 h.

 

 

Compartir