El Peix Irisat
Titelles, a càrrec de la cia. Tanaka Teatre

El Peix Irisat - Tanaka Teatre

Edats: a partir dels 2 anys
De 18 a 18.40 h

07/05/2021
Preu: gratuïta (cal reservar)

Sinopsi

Funció de titelles per a tota la família, basada en les històries del famós personatge que dona nom a l'espectacle, creat per l'autor de contes il·lustrats Marcus Pfister a la decàda dels 90 del segle XX.

El Peix Irisat, és l'animal més bonic de tot l'oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d'escates lluents i un munt d'amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires, el calamar curt de vista o la petxina flamenca. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

Una història divertida per descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat.


Fitxa artística

Text: Ariadna Matas i Elsa Lluch
Escenografia: Thomas Pellizzari i Tanaka Teatre
Titelles: Tanaka Teatre
Vestuari: Tanaka Teatre
Actriu i titellaire: Ariadna Matas i Elsa Lluch
Producció: Tanaka Teatre
Fotografies: Laura Escobedo

Agraïments: Editorial Penguin Random House, Editorial Beascoa i, sobretot, a Marcus Pfister pels seus àlbums il·lustrats

tanakateatre.com


Entrades

L'activitat és gratuïta però cal que reserveu prèviament les entrades. Ho podeu fer de manera presencial a les oficines del Centre Cívic o en línia, des d'aquest enllaç. L'aforament és limitat.

Activitat programada dins del cicle de teatre familiar Les Musaranyes, amb el qual us oferim espectacles de petit format, que cerquen la proximitat amb el públic, i posem especial atenció a propostes d'esperit innovador, a l’entorn de gèneres com el teatre de titelles, d’objectes, d’ombres i el teatre gestual, entre d’altres.

Compartir