Concert: Bòreas Ensemble

Dissabte 12
De 18:30 a Duració aprox. 1 h.

12/06/2021
Preu: Gratuït

Bòreas Ensemble

CONCERT: dissabte 12 de juny,  a les 18.30 h

L’agrupació es forma al juny del 2020 al Conservatori Superior de Música del Liceu, on tots els membres de l’ensemble desenvolupen els seus estudis. Sota el mestratge i consell del clarinetista Isaac Rodríguez, la intenció de Bòreas Ensemble és consolidar-se com a ensemble professional i explorar el repertori escrit per a quintet de vent.

Programa
En aquest concert volem presentar la Segona Guerra Mundial com a fil conductor, per explicar com aquesta i les atrocitats comeses pel nazisme van afectar a la vida, i per consegüent, la música de compositors de tota Europa.

Comencem amb “La cheminée du roi René”, obra de Darius Milhaud, compositor francès i jueu que va haver d’abandonar la seva pàtria fugint del nazisme. Continuem amb les “Sis Bagatelles” de György Ligeti. Va ser un compositor hongarès i també jueu que es dedicà a la música precisament perquè per la seva condició ètnica se li van negar els estudis universitaris que ell desitjava (matemàtiques i física). El següent compositor és el que clarament es va veure més afectat pel Nazisme. Pavel Haas, compositor txec del “Quintet de vent Op.10”, va ser assassinat al camp de concentració d’Auschwitz. La seva obra, malgrat ser reduïda, és de gran qualitat i encara a dia d’avui molt desconeguda. Per acabar, ens traslladem al Regne Unit on trobem la música desenfadada de les “Three Shanties” de Malcolm Arnold. Ell es va allistar a l’exèrcit de manera voluntària i, sense poder aguantar els horrors de la guerra, es va disparar a si mateix un tret al peu al cap de poc per poder tornar a casa sa i estalvi.

 

Intèrprets:
Haizea Lores (Trompa)
Oriol Ramos (Clarinet)
Alba Valero (Flauta)
Miquel Pérez (Oboe)
Santi Peñarroja (Fagot)

 

barcelona.cat/ccsantmarti

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Aforament limitat

Espectacle apte per a tots els públics

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES

Els espectacles es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament a través de Reserva en línia mitjançant el següent enllaç: RESERVA D'ENTRADES EN LÍNIA 

*En la reserva d'entrades, us demanarem telèfon i/o correu electrònic de contacte. La recollida de les vostres dades s'empara dins el marc de la Llei Orgànica 3/2018, de 6 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals, i no té cap altra finalitat que la de tenir una via de contacte en cas que es produís una possible exposició amb la COVID-19. Les vostres dades personals seran tractades per Auditori de Sant Martí, no seran cedides a tercers i s'eliminaran després de dos mesos. Teniu dret a accedir i rectificar les vostres dades, contactant per les vies habituals indicades anteriorment.

NOVETATS EN LA RESERVA D'ENTRADES

 • Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona
 • Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de cadira. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
 • L'entrada i el desallotjament de l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.
 • A causa de la reducció de l'aforament, si finalment no vindràs a l'espectacle, pots tornar l'entrada perquè la pugui aprofitar una altra persona.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa

MESURES DE PROTECCIÓ A L'ESPAI

 • Les persones majors de sis anys assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
 • A l'espai hi haurà un punt amb gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
 • No es facilitaran programes de mà ni agendes amb la programació cultural. Tota la informació es troba a la pàgina web i en cartelleria.
 • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci. En la mesura del possible, la porta de la sala d'actes es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

https://barcelona.cat/ccsantmarti

93 256 57 60 | informacio@ccsantmarti.net

**Aquest cicle es pot veure alterat segons l’esdevenir de la situació ocasionada per la COVID-19, tant en les seves dates dels concerts com les de l’indret on es durà a terme l’esdeveniment.

 

 

 

 

Conductor de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Edat: Apte per a tots els públics

On: Auditori Sant Martí
Adreça: Plaça Angeleta Ferrer, 2 08020 Barcelona

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/santmarti
Telèfon: 932565760
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir