MUV - Jornada de dansa urbana

Dissabte 8 d'octubre
De 10 h a 13.30 h

08/10/2022 > 18/10/2022
Preu: Gratuït

MUV

JORNADA DE DANSA URBANA

 

Dissabte 15 octubre 

Al Parc de Sant Martí 

 

Una tarda dedicada al ball i les expressions urbanes i juvenils del moment. Comptarem amb batalles d’«electrodance», «shuffle» i «all styles».

Ho organitzem amb: Electro Hope, Hop, Direcció de Juventut del Districte, Centre Cívic Parc Sandaru, Centre Cívic Besós, Centre Cívic Can Felipa, Centre Cívic Sant Martí, Centre Cultural la Farinera del Clot i Auditori de Sant Martí.

 

MASTERCLASS D'AFRO DANCE

8 d'octubre de 10.00 a 11.30 h 

Al gimnàs del centre cívic

 

L’ Afro Dance és un corrent artístic que neix de la trobada de les Danses Africanes amb el món Occidental. És una tècnica d'avantguarda que brinda classes d'allò més atractives per la seva música i moviments.

És un estil molt social i lliure que transmet alegria i sobretot positivisme. També cal destacar que aporta una gran condició física, rítmica, de control corporal com d'expressió.

TALLERISTA: Oulouy

 

MASTERCLASS DE LOCKING

8 d'octubre de 12.00 a 13.30 h 

Al gimnàs del centre cívic

 

En el Locking els ballarins mantenen les seves posicions més temps. El lock és el moviment principal utilitzat en el locking. És «similar a un congelament o una pausa sobtada».​ El ball d'un Locker es caracteritza pel fer un locking sovint en el seu lloc i després d'un breu freeze es mou novament.

Tallerista:  Ari

 

RESERVA DE PLACES:

 


 


ALTRES ACTIVITATS RELACIONADES:

 

RIMES DE SANT MARTÍ

18 de novembre de 17 a 20 h 

A la sala d'exposicions del centre cívic

 

La sessió es dividiria en una part teòrica relacionada amb les rimes on aprendreu el tipus de rima i estructura.Després, en una part pràctica i amb diferents dinàmiques, us explicarem com crear una cançó i també la manera de professionalitzar-se en l’àmbit de la música urbana.

 

RESERVA DE PLACES:

 

MONOGRÀFIC DE BODYBEAT PER A JOVES

30 de setembre de 17.30 a 19.30 h 

A l'Auditori Sant Martí

 

La Percussió Corporal i el Beatbox són dos tècniques que ens permeten crear música i infinitat de ritmes amb el nostre cos. La percussió corporal inverteix el codi dels nostres sentits perquè ens permet veure la música i escoltar la dansa. La Percussió Corporal és l’art de fer música amb el nostre cos, el qual es converteix en l’instrument perfecte per explorar una amplia gama de sons i ritmes. Aquesta és una disciplina que ens ajuda a treballar la coordinació i la lateralitat mitjançant la creació de ritmes i coreografies. Per altre banda, el BeatBox ens permet produir ritmes i sons utilitzant el nostre aparell fonador (llavis i boca, principalment).

TALLERISTA: Sergi Ramis

 

RESERVA DE PLACES:

 

 

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí, Centre Cívic La Farinera, Centre Cívic Besòs, Centre Cívic Parc Sandaru, Auditori Sant Auditori
Edat: A partir de 14 anys

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar, 215

Inici d'inscripció: 21/09/2022
Fi d'inscripció: 18/11/2022

Telèfon: 932565760
Email: administracio@ccsantmarti.net

Compartir