MUV - masterclass de dansa urbana

Dissabte 2 d'octubre
De 10 h a 13.30 h

02/10/2021
Preu: Gratuït

MUV

MASTERCLASS DE DANSA URBANA

PER A JOVES A PARTIR DE 14 ANYS!

 

Dissabte 2 octubre 

Al gimnàs del Centre Cívic Sant Martí 

 

SHUFFLE

De 10.00 a 11.30 h 

El Shuffle és un estil de ball nascut entre finals dels anys vuitanta i principis dels noranta dintre de les esferes club i rave d'Austràlia i Londres. Es balla a ritme de música electrònica principalment amb els peus jugant amb il·lusions de lliscar per terra i moviment estàtic. Ha evolucionat per passat de ser part del moviment contracultural rave a un fenomen de masses gràcies a la globalització, els festivals de música electrònica massius i les xarxes socials.

TALLERISTA: Marktore

**Activitat recomanada a partir de 14 anys.

 

HOUSE

De 12.00 a 13.30 h 

El House dance és un estil de dansa urbana ballat sobre música House que ha estat desenvolupada en la Costa Est, caracteritza per la improvisació i els complexos de treballs de peus Footworks combinats amb moviments fluids i rítmics del cos. L'estil House dance és en realitat més antic que l'estil musical, ja que va començar a desenvolupar-se al final dels anys setanta durant la fi de l'era disc en les famoses discoteques gais The WareHouse de Chicago i més tard en el Sound Factory de Nova York. Alguns dels seus passos procedeixen de diversos balls com ara el Lindy Hop, Dansa Africana, les danses llatines com la salsa, la capoeira el voguing, el jazz, el claqué i el breakdance.

 Tallerista:  Thati Nava

**Activitat recomanada a partir de 14 anys.

 


 


INSCRIPCIONS DE MENORS D'EDAT:

- Els menors d'edat (és a dir de 14 a 18 anys) han de realitzar la inscripció de forma presencial o enviar un correu a administracio@ccsantmarti.net al Centre Cívic i portar la documentació següent:
- Fotocòpia del DNI de la mare/pare/tutor-a legal.
- Autorització signada.

 RESERVA DE PLACES:

Mesures de protecció a l'espai:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí, Centre Cívic La Farinera, Centre Cívic Besòs, Centre Cívic Parc Sandaru, Auditori Sant Auditori
Participants: Aforament: 15 persones
Edat: A partir de 14 anys

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: Selva de Mar, 215

Inici d'inscripció: 20/09/2021
Fi d'inscripció: 02/10/2021

Telèfon: 932565760
Email: administracio@ccsantmarti.net

Compartir