Convocatòria Resonare: Formacions seleccionades 2024

Març, 9 / Abril, 27 / 8 de Juny / 5 d'octubre / 9 de novembre
De 18.30. a 19.30 h. aprox.

09/03/2024 > 09/11/2024
Preu: Gratuït

RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA RESONARE
 

Després del procés de selecció de les 35 propostes rebudes a la convocatòria d'enguany, us comuniquem la resolució amb les formacions que actuaran al Cicle de concerts de Música Clàssica Resonare 2024, que tindrà lloc a l'Església Sant Martí de Provençals i a l'Auditori Sant Martí.  

Volem felicitar i agrair de tot cor a les formacions, per l'esforç en fer-nos arribar tants treballs i de tan bona qualitat. 

Les agrupacions han estat escollides pel jurat conformat  per la Mar Medinyà, historiadora de l’art, violoncel·lista, musicòloga, gestora cultural i divulgadora musical, el Joan Martínez Colàs tenor i divulgador de la música clàssica, el grup veïnal d’amants de la música, la literatura i la cultura en general “La tertúlia dels Dilettanti”; l’Associació de veïns de Sant Martí, l’Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí.

 

A continuació detallem el programa anual:

 

 

ANNA NIEBLA & LLUM COLOMER

“Records de joventut: Granados & Larrocha”

Dissabte 9 de març a les 18.30 h

Auditori Sant Martí

 
"Records de Joventut: Granados & Larrocha", un programa de concert per a veu i piano a càrrec d'Anna Niebla i Llum Colomer que homenatja als dos músics catalans: Enrique Granados i Alicia de Larrocha
 
 

Fátima Alcázar

DUET JOVIČIĆ-SCEVOLA

“Compositores del modernisme”

Dissabte 27 d’abril a les 18.30 h

Església de Sant Martí de Provençals

 
El duet format per Milica Jovičić (veu) i Gian Carlo Scevola (guitarra clàssica), el duet cultiva la música clàssica a partir d'una visió popular, en què intenta respectar els vincles folklòrics i tradicionals de cada obra que interpreta.
 
 
Amoria

ENSAMBLE AMORIA

“El Secret de les Muses”

Dissabte 8 de juny a les 18.30 h

Església de Sant Martí de Provençals

 
Un recorregut per la magistral música de Renaixement i Barroc que conjuga melodies populars de l'època i els recursos més sofisticats de composició, contrapunt i polifonia.
Format per Teresa Rojas (Veu), Raúl Sandin (Guitarra), i Violeta Paulina Sánchez (Violí) i Laetitia Barbera (Mandolina). 
 
 
Ascot

QUARTET ASCOT

“Fantasia Espanyola”

Dissabte 5 d’octubre a les 18.30 h

Auditori Sant Martí

 

Fantasia Espanyola consta d'obres de compositores espanyoles del segle XX, com Rosa García Ascot i Elena Romero i compositors com Fernando RemachaJoaquín Turina.
El grup està format per Celia Molina Gómez (violín), Esther Fernández Olalla (viola), Clara Rivière Visier (violonchelo) i Irene Comesaña Aguilar (piano).
 
 
LleidArt Ensemble

IOLANDA DOLCET I QUARTET PRYSMA

“Heroïnes a l’òpera”

Dissabte 9 de novembre a les 17.30 h

Església de Sant Martí de Provençals

 

"Heroïnes a l'òpera", amb la soprano Iolanda Dolcet i el quartet format per Xesco Grau (flauta), Eduard Boleda (viola), Marta Llona (violoncel) i Joan Sancho (violí), és un recorregut per obertures i àries del repertori operístic més popular, amb autors com Mozart, Bellini, Bizet o Puccini, on els personatges femenins prenen el protagonisme.

Conductor de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Edat: Totes

On: Auditori Sant Martí, Església de Sant Martí de Provençals

Web: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/santmarti
Telèfon: 932565760
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir