Concert Sona Verneda

Divendres
De 21 a 00 h

10/11/2023

Ja tenim els 3 grups que actuaran en el concert Sona Verneda del 10 de novembre a les 21 h davant del centre cívic, dins del programa de la Festa Major de la Verneda - Sant Martí 2023.

 

Trip Hole:

és un grup jove nascut gràcies a la trobada entre un raper de l'escena underground de Barcelona i cinc instrumentistes apassionats, formats en el Conservatori Superior de Jazz i Música Clàssica de Barcelona. Amb la intenció de passar per diferents estils musicals, com el rap, el jazz i el funk, de manera innovadora,  Trip Hole crean un so propi, una mescla fresca i personal, negant-se a qualsevol assimilació a un gènere predefinit. La formació està composta per SoloJohn (MC), Costantino Stamatopoulos (saxofon tenor), Samuel Pike (baix elèctric), Hugo Menendez (guitarra elèctrica i flauta travessera), Jean Sarrouy (teclat i veu), Guglielmo (bateria).

https://www.youtube.com/watch?v=lh2fAM31eGs 

 

Timpada

va publicar el seu primer EP titulat 'Hogueras' a mitjans de 2021, un treball marcat per la pandèmia, el confinament i les ganes de festa del jovent de Barcelona. Auto produït, gravat i composat pels dos membres del grup al Casal de Joves de La Traca del barri del Clot, va posar les bases d'un so que acaba per definir-se al nou treball de la formació.
 "Una veritat com un piano' (2023) és el primer llarga duració de la banda, una mescla d'electrònica, rap i inclús reggaeton que busca reflectir les inquietuds musicals de la formació així com la seva posada en escena en directe. Co-produït amb Codiboy, i comptant amb múltiples col·laboracions al disc (que inclouen La Laie, Meko, Fiu Maveiro o un remix de la mà de Cha Cha Chals), representa un so canviant però què es defineix per la cruesa en les lletres i melodies de la banda. 

https://www.youtube.com/watch?v=9ZoCehJwtpM

 

Ars Nova

és un grup musical de Barcelona format per: Dani Alonso, Jabi Suárez, Damià Ferrandiz i Alfonso Sánchez, amb dos integrants del barri de Sant Martí i més de 14 anys amb la formació actual fent música pròpia d'estil Heavy metal melòdic. Amb tres àlbums publicats, l'últim es va presentar aquest febrer passat amb molt bona acollida per la crítica del gènere titulat "Abrazando las sombras"

https://www.youtube.com/watch?v=R2ciMHhrKnM

 

Enhorabona als guanyadors de la convocatòria!  Esperem amb molta il·lusió sentir-vos en directe al barri!

Sona Verneda és un projecte coorganitzat entre la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i el CC Sant Martí.

Enguany hem rebut 27 propostes en la convocatòria per a grups musicals. Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació!

On: Centre Cívic Sant Martí
Adreça: c/ Selva de Mar, 215

Compartir