Procreació: Residències d'arts escèniques

Procreació és un projecte de suport a la creació del Centre Cívic Sant Martí i de l'Auditori Sant Martí, centrat en l'àmbit escènic.

Amb aquesta convocatòria és pretén donar suporta creadors i creadores escèniques de diferents disciplines artístiques com teatre, performance, dansa, circ nous llenguatges escènics i arts de carrer. Està adreçada a artistes que emergents en vies de professionalització que vulguin apropar noves tendències escèniques al barri de Sant Martí de Provençals, per crear nous públics i interessos culturals en el territori.

A les companyies seleccionades se'ls ofereix un espai que s'ajusti a les especificitats del projecte presentat, per tal de desenvolupar el seu procés creatiu, a més de posar a la seva disposició recursos i infraestructures dels dos equipaments (so, llums, audiovisual...). També se'ls ofereix suport de difusió, acompanyament i la possibilitat d'accedir a suport tècnic, a una mirada externa o a suport monetari per a la producció de l'espectacle.

 


 

RESOLUCIÓ DE LA DARRERA CONVOCATÒRIA

La convocatòria 2019-2020 ha estat oberta del 9 al 29 de setembre de 2019 i ha rebut la inscripció de 29 propostes. El comitè seleccionador, del qual hi han participat representants del Centre Cívic Barceloneta, el Centre Cívic Can Felipa i el Centre Cívic Parc Sandaru, a més de representants del CC Sant Martí i l'Auditori Sant Martí, en trobada presencial al mes d'octubre, ha seleccionat els projectes que segueixen (per ordre alfabètic):

  • (De)Formadxs, de Nia Torres
  • Jellyfish, d'Ana Borrosa
  • La Hoguera, del colectivo artístico Quattrocento
  • Win-Do-W, de Sara Pons

 


 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2019-2020

Terminis
- Presentació de propostes: Del 9 al 29 de setembre 2019.
- Període de residència: Entre novembre de 2019 i juny 2020, amb una durada variable en funció de les necessitats de cada projecte.

Criteris de selecció
- Que la proposta de treball sigui de creació pròpia.
- La viabilitat del projecte.
- L’adequació a les infraestructures dels espais de representació.
- Que el calendari d’assajos sigui compatible amb les disponibilitats de l’espai.
- La repercussió en el territori dels projectes presentats.

Comitè de selecció
Estarà format per representants del CC Sant Martí i l’Auditori Sant Martí, així com també representants d’altres equipaments culturals de la ciutat: CC Barceloneta, CC Can Felipa i CC Parc Sandaru.

Condicions
- Espai d’assaig al CC Sant Martí o a l’Auditori Sant Martí. S’establiran els espais d’assaig i la temporalitat tenint en compte les necessitats de cada projecte i la disponibilitat dels espais.
- Acompanyament per part de l’organització durant el període de residència amb l’objectiu de donar suport aldesenvolupament i l’evolució del projecte.
- Retorn amb possibilitat de diferents formats: representació de l’espectacle al CC Sant Martí o a l’Auditori Sant Martí; realització d’una acció comunitària o taller; representació d’una part del’espectacle, etcètera. En cas d’optar per la representació en un dels dos espais esmentats, l’organització oferirà a la companyia l’opció d’acollir-se a la fórmula de taquilla inversa.
- Suport tècnic de so i llums a l’assaig general i durant la presentació de l’espectacle.
- Suport a la producció amb la possibilitat d’escollir entre tres opcions: 8 hores d’acompanyament tècnic en el procés creatiu de la il·luminació i la sonorització de l’espectacle; una mirada externa professional; o un import de 200 euros en concepte de producció (*).
- Suport a la difusió de l’espectacle. Disseny de cartells. Difusió en paper i en digital.

Sistema d'inscripció
Heu d'emplenar el formulari d’inscripció al qual podeu accedir des del botó de dalt i adjuntar-hi la documentació requerida.

(*) L'opció d'accés a suport monetari serà aplicable només en el cas de que la companyia opti per la presentació de l'espectacle com a via de retorn.
Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos al CC Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o correu electrònic (dinamitzacio@ccsantmarti.net).

 

La convocatòria 2019-2020 ha estat oberta del 9 al 29 de setembre i ha rebut la inscripció de 29 propostes. El comitè seleccionador, del qual hi han participat representants de CC Barcelonetea, CC , CC Can Felipa i CC Parc Sandaru, a més de representants del CC Sant Martí i l'Auditori Sant Martí, en trobada presencial al mes d'octubre, ha seleccionat els projectes que segueixen (per ordre alfabètic):

(De)Formadxs, de Nia Torres
Jellyfish, d'Ana Borrosa
La Hoguera, del colectivo artístico Quattrocento
Win-Do-W, de Sara Pons

Compartir