Informació General

El Centre Cívic Sarrià disposa de quatre sales per exposar, l’objectiu de les sales és proporcionar un espai de mostra i coneixement de l’obra de l’artista així com complementar diferents activitats del centre mitjançant exposicions que hi estan relacionades. Les sales d’exposicions poden ser sol·licitades per totes les persones, grups, entitats, institucions i empreses que així ho desitgin, sempre i quan s’ajustin a les condicions especificades a la normativa.

Els espais

SALA D’ARTISTES
Sala d’ús exclusiu per a exposicions, té una superfície de 25 m2 i 9 guies d’expositors (12 metres lineals en total).

SALA CONXITA BADIA
Sala polivalent, amb una superfície de 25 m2 i 9 guies d’expositors (12 metres lineals en total).

CAFETERIA
Amb una superfície de 35 m2 i 4 guies d’expositors de 6,7 metres lineals en total. La cafeteria està destinada a les exposicions fotogràfiques, responent al projecte Cafè&Foto

GALERIES
Dues sales polivalents amb una superfície de 10 m2 cadascuna. La galeria esquerra té 3 guies d’expositors amb un total de 5,8 metres lineals i la galeria dreta té 3 guies d’expositors amb 6,8 metres lineals en total.

Si esteu interessat a exposar en algunes de les sales del Centre Cívic podeu sol·licitar–la omplint la fitxa de sol·licitud i adjuntan un dossier de l’obra de l’artista o projecte a exposarria@qsl.cat o bé trucant al Centre Cívic Sarrià 93 256 27 20.

Horari : De dilluns a divendres, de 9 a 21 h, i dissabtes de 10 a 21 h

Compartir