QUÈ FEM?

Oferim espais de vivències, joc i relació  per als infants i qui els acompanya adequats i rics en experiències, cuidats i de qualitat.Tenim en compte les necessitats i els interessos de les famílies de manera coordinada amb la resta d’activitats del centre i amb les entitats del territori.

L’Espai Familiar ‘Espai Infantil El Parc’  (fins als 6 anys)

Espai obert de matins i tardes amb sales interiors i un exterior adequat per a infants fins als 6 anys amb els seus acompanyants. Amb materials adequats i d’us lliure, responsable  i compartit.

 

La Petita Proposta

Espai de trobada per a les famílies que fan ús de l’espai infantil: materials i tallers per compartir en família.

 

La Petita Biblioteca

Espai de trobada amb els contes i la lectura en el que posem a l’abast de les famílies una selecció acurada de contes així com la oportunitat de compartir estones de lectura amb altres infants i famílies.

 

La Petita Petanca

Aprenem un joc de precisió, força i punteria amb l'Associació de Petanca del centre.

 

Espectacles o concerts familiars

Activitats de dissabte per a tota la família en el que la música, la màgia, les titelles i altres disciplines ens acompanyen per a passar una bona estona i descobrir nous móns.

 

Arri Arritatanet

Activitatsper a la petita infància en forma de contes, concerts i espectacles pensats per als més menuts i menudes de la casa i qui els acompanya.

 

Xerrades familiars

Un espai de formació,  trobada i reflexió per famílies per a acompanyar la criança dels infants.

 

Activitats del calendari festiu i tradicional

Per Nadal, castanyada, carnestoltes, Sant Jordi i festa major realitzem activitats per a celebrar fer festa.

 

Grups de mares: La Tribu

Espais oberts i gratuïts per a grups de mares que volen  trobar-se per compartir  criança, maternitat, jocs d’infants,... i el que els faci falta.

Compartir