CRS PRESENTA...

Aquesta activitat cancel·lada 

Els concerts es realitzaran en quant la normativa ho permeti.

El cicle CRS PRESENTA... queda suspès, de moment. La COVID-19 i la seva nova reglamentació no ens ho posen fàcil. Cal que adeqüem cada un dels nostres espais a la "Nova Normalitat", i això implica repensar la nostra Sala d'Actes. Així, ens prenem aquest estiu per a reconfigurar-la i poder reobrir-la en les millors condicions possibles a partir del Setembre.

La programació del CRS PRESENTA... tornarà a l'octubre, i mentrestant estigues pendent, perquè planegem omplir de Rock (en directe) les xarxes socials. 

CRS PRESENTA...Després de la quarentena, les franjes horàries i la inactivitat ja era hora d’una mica de música. La CRS predica amb l’exemple, i ens presenta aquest cicle de dos concerts. Cada un d’ells presenta un cartell on s’alternen artistes consolidats de l’escena musical (Daniel Felices i Mister Jones) amb propostes sorgides del nostres bucs d’assaig, amb vocació de professionalitzar-se (Pato & Friends, Mellow). Cal recuperar els hàbits de sempre, i un d’ells és la música en viu...t’animes, oi?

Compartir